Odhaľte svoje slabé a silné stránky

Napísal Kristína Chudá 16. máj 2022

Posledné číslo roku vášho narodenia, zrejme prezrádza oveľa viac ako ste predpokladali. Podľa čínskeho kalendára má posledná číslica roku narodenia veľký význam, pretože prezrádza veľa o vašej osobnosti, a nie len pomáha s vaším vekom.

numbers_mix_22

Posledné číslo dokáže odhaliť vaše povahové črty v značnej miere a definovať aj to, kam smerujete. Čísla od 1 do 9 predstavujú päť základných prvkov – kov, vodu, zem, oheň a drevo – feng shui.

Element kovu - 0,1

Ak ste sa narodili v rokoch končiacich číslami 0,1 potom ste v kategórii kovu. Ide o prispôsobivých, veľmi inteligentných a charizmatických ľudí, ktorí sú mimoriadne flexibilní. Vždy urobia dobrý prvý dojem a idú odhodlane za svojimi snami. Nikdy sa nevzdávajú, no stáva sa, že na ceste za svojimi túžbami narazia na nedostatok trpezlivosti. Neznášajú dobre prehry, čo je ich slabou stránkou.

Ste kariérne orientovaný a pravdepodobne dosiahnete svoje ciele, pretože ste ambiciózni. Aj keď zbožňujete luxus a verejné ocenenie, súkromie je pre vás na prvom mieste v zozname priorít.

Element vody - 2, 3

Toto sa týka ľudí, ktorých rok narodenia končí 2 alebo 3. Ide o aktívne osobnosti, ktoré však veľa vecí berú príliš osobne, čo ich neskôr ubíja a má to vplyv na ich duševnú pohodu. Na veci sa len málokedy dokážu pozerať z viacerých uhlov.

Ste tvrdohlaví, svojskí, no máte skvelú schopnosť počúvať iných. Pre svojich priateľov ste tu vždy a neváhate im podať pomocnú ruku.

Element dreva - 4, 5

Drevo je jednou z nevyhnutných súčastí stromu nielen preto, že dáva stromu silu, ale pomáha stromu odolávať nepriaznivým poveternostným vplyvom a pomáha mu esteticky.

Na pracoviskách ste fantastickí, pretože vaše rozhodovacie schopnosti sú také dokonalé, že vám to na pracovisku vždy pomôže. Navyše ste dobrý manažér aj dobrý organizátor. Máte tendenciu udržiavať dobré vzťahy so svojimi priateľmi a kolegami a starať sa o nich najlepším možným spôsobom.

Vždy mierite k vyšším cieľom. Najlepšia vec na vás je, že ste si istí sami sebou a veľmi sa zaujímate o svojich blízkych a drahých.

Element ohňa - 6, 7

Oheň symbolizuje akciu a vášeň. Ľudia, ktorí majú ako poslednú číslicu roku narodenia 6 a 7, to znamená, že sú súťaživí, draví, impulzívni, agresívni a zdraví. Milujete prejavovať lásku a náklonnosť tomu, kto sa vám páči. Máte tendenciu užívať si každý kúsok vzťahov.

Keď hovoríme o vašom profesionálnom živote, zdá sa, že ste dobrým vodcom a chcete uspieť vo všetkom, do čoho sa pustíte. Keďže máte silnú osobnosť, svojimi činmi máte tendenciu priťahovať pozornosť iných ľudí.

Jedinou nevýhodou však je, že rýchlo strácate nervy a chcete, aby sa veci robili podľa vašich predstáv čo najrýchlejšie. Rýchlo sa tak dostanete do stresu.

Element zeme - 8, 9

Zem je niečo, čo dáva život tisícom organizmov, poskytuje potrebnú stabilitu, pocit bezpečia a pevnosti, čo umožňuje život. Rovnako ako Zem, aj vy ste trpezlivý človek, ktorého múdro sprevádza opatrná povaha.

Keďže sa rozhodujete s rozvahou, máte čistú myseľ, vďaka ktorej ste pre mnohých ľudí dobrým radcom. Múdrosť, ktorú dosiahnete, pomáha iným ľuďom odhaliť ich vnútorné bytie a rásť ako jednotlivec. Rovnako ako Zem máte obetavý charakter a ste veľmi zodpovední a lojálni.

Vďaka svojej rozhodnej povahe ste dobrým tvorcom rozhodnutí, čo vám pomôže vyniknúť vo vašom profesionálnom živote.

V podnikaní sa vám darí lepšie, pretože nedovolíte, aby vás ovládli emócie, ani vás žiadnym spôsobom neovládali. Máte rozvážny prístup k životu.

Keď hovoríme o vašich vzťahoch, nepáči sa vám, že vás klame osoba, ktorú milujete. Chcete, aby vám partner zostal verný. Váš milovaný sa stane súčasťou vášho života a vy mu dôverujete každou bunkou svojho tela.

Vy však chcete úplne ovládať svoj život. Prikladáte príliš veľký význam logike a neuvažujete o tom, že by ste venovali pozornosť svojej intuícii. Bojíte sa zmien.


https://slamxhype.com/last-digit-of-your-birth-year-reveal-about-you/

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.