5 tipov na darček na Valentína

Svätý  Valentín, známy aj ako deň zaľúbených sa pomaly, ale isto blíži. V tento deň si ľudia po celom svete už stáročia vyznávajú lásku rôznymi spôsobmi. Samozrejme ľudia by si mali dokazovať  lásku po celý rok a nie len 14. Februára. 

valentin prezent2

Na Valentína sa však patrí potešiť svojich blízkych. A aký darček pre nich zvoliť? Ak chcete potešiť napríklad svoje deti a ukázať im, že aj počas Valentína si na nich spomeniete, čokoládami vo valentínskych baleniach nič nepokazíte. Keď chcete byť ešte o čosi kreatívnejší, nechajte si zhotoviť bonboniéry s ich menom, prípadne iným vlastným nápisom, uvidíte ako potešia. Ďalšou možnosťou je upiecť niečo vlastné, prípadne spraviť nepečenú tortu.

Iným tipom na darček, ako potešiť ľudí na ktorých vám záleží, je kúpiť im relaxačný pobyt. Človek počas roku zažíva množstvo stresových situácií a potrebuje z času na čas vypnúť a zregenerovať svoje telo. Na internete nájdete množstvo relaxačný pobytov, ktoré poskytujú rôzne procedúry na oddych a sú aj cenovo dostupné.

Tretím tipom na darček je podpora imunity. Človek má predsa len jedno zdravie, ktoré si musí strážiť a udržiavať v kondícií. Preto môžete pokojne svojmu blízkemu kúpiť prírodný multivitamín, ktorý podporí jeho imunitný systém, zlepší vzhľad pleti či stav nechtov a vlasov. Celkovo tak prispieva k zlepšeniu zdravia.

Tip číslo štyri, je určený pre romantickejšie povahy. Darčekom, ktorý poteší vašu polovičku, by mohol byť suvenír s vlastnou potlačou. Môžete teda nechať zhotoviť napríklad vankúšik v tvare srdiečka, ktorý bude potlačený vašou spoločnou fotkou, prípadne sadu hrnčekov s vašimi prezývkami,  v ktorých si budete vychutnávať  spoločnú rannú kávičku.

Ak hľadáte vhodný tip na darček pre ženu, určite by ste mali orientovať aj na prírodnú kozmetiku. Tá je v poslednom období čoraz žiadanejšou. Na rozdiel od bežnej kozmetiky, prírodná kozmetika obsahuje množstvo prírodných výživných látok, ktoré pozitívne pôsobia na pleť. 

1 Komentár

  • Komentár ada %PM, %06 %604 %2020 %13:%feb napísal ada

    moj tip - sexy pradelko zo superlove take rafinovane jemne tieniace

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.