Sedacia súprava, ktorú vám budú všetci závidieť

Napísal ASKO-NÁBYTOK 22. máj 2024

Snívate o novej sedačke, ktorá perfektne zapadne do vašej obývačky, a zároveň bude vyhovovať náročným požiadavkám na funkčnosť a pohodlie? V ASKO – NÁBYTOK si môžete vybrať z množstva rôznych modelov, odtieňov čalúnenia, rozmiestnenie jednotlivých modulov ...

1_asko_n_220524

... alebo ďalšie dôležité prvky, môžete si ju nechať naplánovať presne podľa vašich predstáv! Uvidíte, že taký kúsok sa čoskoro stane najobľúbenejším kusom nábytku vo vašej domácnosti, či už hľadáte malú pohodlnú dvojsedačku alebo súpravu, na ktorej sa pohodlne usadí celá rodina!

Do garzónky aj priestrannej vily

Pokiaľ už ste niekedy vylepšovali svoju domácnosť, alebo máte za sebou nejaké skúsenosti s rekonštrukciou, iste veľmi dobre viete, že niekedy je potrebné urobiť kompromisy. Snívate o kráľovskom posedení, ale bývate v garzónke? Nemusíte rezignovať na všetky svoje požiadavky. „Vďaka možnosti plánovania môžete sedaciu súpravu prispôsobiť dispozične aj veľkostne danému priestoru. Detaily, akými sú napríklad nastaviteľné opierky hlavy, úložné priestory alebo rozklad na lôžko, môže disponovať aj menšia sedacia súprava,“ hovorí Andrea Štěpánová, marketingová riaditeľka spoločnosti ASKO – NÁBYTOK. V prípade, že sa nemusíte obzerať na každý centimeter, možností je skutočne veľa. Súpravu na mieru môžete doplniť aj o pohodlné kreslá alebo zaobstarať dve menšie sedačky, ktoré dáte oproti sebe, a vytvoríte tak príjemné miesto na trávenie voľného času s rodinou i priateľmi.

Ako vybrať materiál čalúnenie?

Sedacie súpravy ponúkajú hneď niekoľko rôznych možností. Záleží vždy na vašej vízii aj okolitom interiéri, ku ktorému by mala sedačka ladiť. Môžete ale naopak zvoliť opačný prístup a zvoliť výraznú farbu aj na čalúnenie, vďaka čomu sa súprava stane dominantným a dramatickým prvkom v interiéri. „V posledných rokoch je najpopulárnejším materiálom čalúnenie látka. Pri správnej starostlivosti vám látkové poťahy vydržia veľmi dlho. Zákazníkom vždy odporúčame nechať si v ASKO – NÁ-BYTOK aplikovať aj impregnáciu, vďaka ktorej poťah odpudzuje vodu a skvele odoláva znečisteniu domácimi miláčikmi či nehodám s jedlom a nápojmi,“ dodáva Andrea Štěpánová.

Pohodlie umocnia zdanlivé detaily

Jednou z primárnych požiadaviek na sedačky je samozrejme pohodlie. To je najlepšie vyskúšať priamo v predajni ASKO - NÁBYTOK. Pozornosť ale venujte aj hĺbke sedu a výške súpravy, pretože každému môže sedieť trochu niečo iné. Komfort môžu podporiť aj zdanlivé detaily, ktoré keď vyskúšate, už si bez nich nebudete vedieť svoju budúcu sedačku predstaviť. „Obľúbené sú hlavne nastaviteľné opierky hlavy, ale niektoré modely umožňujú aj posunutie opierok rúk alebo disponujú výsuvnou podnožkou,“ dodáva Andrea Štěpánová.

Sergio: Dizajnová perla obývacej izby

Pokiaľ zháňate dizajnový kúsok, potom je rohová sedacia súprava Sergio pre vás tá pravá. Svojím netradičným vzhľadom a multifunkčnosťou sa stane skvostom vašej domácnosti. Je vybavená praktickým úložným priestorom a polohovateľnými opierkami hlavy, ktoré sa postarajú o váš komfort. Vďaka možnosti rozloženia na lôžko a polstrovanie z polyuretánovej peny a vlnovcových pružín je sedačka pohodlná aj na občasné prespanie pre vašich hostí.

Hugo: Svieža moderna

Rohová sedacia súprava Hugo je vhodná pre všetkých milovníkov pohodlia a moderných vychytávok, pretože sa prispôsobí všetkým požiadavkám na komfort. Vďaka elektrickému alebo manuálnemu nastaveniu hneď niekoľkých parametrov vyhovie každému, kto si do nej sadne. Nájdete si perfektnú hĺbku sedu, výšku operadla aj rozmer lôžka, ktoré získate elektrickým rozkladom. Navyše disponuje úložným priestorom a je vyrobená z polyuretánovej peny, ktorá je krásne

2_asko_n_220524

Stick: V hlavnej úlohe relaxácia

Rohová sedacia súprava Hugo je vhodná pre všetkých milovníkov pohodlia a moderných vychytávok, pretože sa prispôsobí všetkým požiadavkám na komfort. Vďaka elektrickému alebo manuálnemu nastaveniu hneď niekoľkých parametrov vyhovie každému, kto si do nej sadne. Nájdete si perfektnú hĺbku sedu, výšku operadla aj rozmer lôžka, ktoré získate elektrickým rozkladom. Navyše disponuje úložným priestorom a je vyrobená z polyuretánovej peny, ktorá je krásne mäkučká a zároveň hypoalergénne.

Spotlight: Variabilná a dizajnová sedačka

Sedacia súprava Spotlight je vysoko variabilná ako svojimi funkciami, tak aj možným výberom štýlov nôh a použitých materiálov. Je opatrená nastaviteľnými podrúčkami aj podhlavníkmi a variabilnou hĺbkou sedu. Vďaka tomu nájdete vždy tú správnu polohu na odpočinok. Jej konštrukcia je vyrobená z masívneho bukového dreva a vďaka polstrovaniu z vysoko kvalitnej studenej peny a vlnitých pružín vám poskytne maximálny komfort aj na prespanie.

4_asko_n_220524

Viera: Moderný minimalizmus

Hoci je rohová sedacia súprava Viera svojim vzhľadom minimalistická, jej komfort a multifunkčnosť využijete na maximum. Pokiaľ ste pri výbere se-dačky limitovaní priestorom určite oceníte jej menšie rozmery, úložný priestor a možnosť rozloženia na lôžko. Polstrovanie z polyuretánovej peny a konštrukcia z kombinácie dreva, drevotriesky a kovu je zárukou vysokej stálosti, dlhej ži-votnosti a predovšetkým komfortu. Pre ešte väčšie pohodlie je sedačka vybavená polohovacími podhlavníkmi.

5_asko_n_220524

Zdroj foto: ASKO-NÁBYTOK

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.