Aký nábytok a doplnky oživia vašu obývačku a terasu?

Za pár týždňov tu máme jar. Príroda sa začne prebúdzať a už nás nebude trápiť skoré stmievanie sa a mráz prenikajúci až za nechty. Každý z nás chce s príchodom jari určitú zmenu. Niekto sa rozhodne pre nový účes, niekto začne viac športovať a niekto zase začne reorganizovať vybavenie domácnosti.

svutterstock_obycvacka230221

Ak uvažujete nad tým, že by ste si práve teraz oživili obývačku, ale aj krytú terasu, ktorú máte kúsok od domu, alebo sa nachádza za presklenými posuvnými dverami ihneď pri dome, máme pre vás užitočné tipy, ako na to. Aký nábytok a doplnky oživia vašu obývačku a terasu?

Obývačka

V obývačke trávime najviac času najmä počas zimy. Je to spoločenská miestnosť, kde je nielen televízor a stretávame sa v nej s ostatnými členmi domácnosti, ale v nej aj prijímame návštevy. Ak si chcete oživiť práve túto miestnosť, odporúčame vám investovať do novej dizajnovej stojacej lampy, ktoré bývajú umiestňované k sedacej súprave, či k relaxačným kreslám.

Odporúčame vám vymeniť aj konferenčný stolík pred sedačkou. V ponuke štýlových konferenčných stolíkov nájdete stolíky pripomínajúce pletený kôš. Sú to konferenčné stolíky z MDF dosky a z ocele. Zaujať vás môžu klasické minimalistické konferenčné stolíky, alebo aj stolíky s kovovou konštrukciou, pričom doska bude z číreho skla.

Čo sa týka bytových doplnkov, určite oceníte nové dekoračné závesy v neutrálnej farbe – v svetlej sivej, tmavej sivej, béžovej, či hnedej. Dokúpiť môžete dekoračné vankúše s prírodnými motívmi, či s rôznymi geometrickými tvarmi.

Terasa

S príchodom teplých jarných dní budeme viac využívať terasové priestory a preto niet lepšieho času, ako ich oživiť. Pripravte terasy na príchod jari a vymeňte pôvodný terasový nábytok za nový.

Nábytok na terasu hľadajte v sekcii kvalitného záhradného nábytku. Kým kedysi sa preferoval predovšetkým záhradný a terasový nábytok z ratanu, teraz sa dostáva do popredia tzv. nábytok z technorattanu. Medzi najkvalitnejší nábytok na záhradu, či terasu ale radíme drevený záhradný nábytok.

Okrem terasového nábytku si kúpte nové podsedáky, dajte si na terasu nové kvetináče s okrasnými kvetmi, či drevinami. Kúpte si aj nové tienenie týchto priestorov. Terasy ihneď pri dome ocenia prítomnosť pergol, alebo markíz.

Zdroj obrázka: Autor: Artazum  / Shutterstock.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.