Pripravte domov na chladné mesiace

S príchodom jesene sa pomaly menia naše upratovacie rituály – pri chladnejšom počasí menej vetráme, daždivé dni prinesú viac blata a nečistôt do domácnosti, a menej slnečného svitu v priebehu dňa redukuje čas, kedy je dostatočné svetlo na upratovanie.

freepik_tidy_up_yoga

Zdroj foto: Freepik

Využite posledné teplé dni, kedy je možné ešte pri upratovaní poriadne vetrať a upratovacie aktivity nie sú tak náročné ako v zime. Skúste sa zamerať na miesta, ktoré často prehliadame – dôkladne vyčistite kuchyňu, kde sa počas zimy bude pripravovať množstvo jedál, a kúpeľňu, ktorá si zaslúži zvláštnu starostlivosť. Ako to všetko v kľude zvládnuť?

1.TIP: Dôležité je mať po ruke správne prípravky, ktoré pomôžu udržiavať domácnosť čistú a zároveň sú šetrné k prírode.

S tým vám môže pomôcť aj česká značka prírodnej drogérie a kozmetiky FeelEco.

 Vyčistite kuchynské spotrebiče, pracovné dosky a zbavte sa nepotrebných vecí. Zorganizujte kúpeľňové skrinky, vyleštite zrkadlá, umyte dlaždice. Že je ten zoznam úloh nejaký nekonečný? Nebojte. Zvládnete to skôr, než si myslíte! Aby vám šlo upratovanie ľahko od ruky, stavte na tie správne prípravky. Prírodné produkty FeelEco si poradia s odstránením mastnoty: ich spoločným znakom je vysoká účinnosť, bez agresívnej chémie a chlóru, šetrnosť k pokožke a jemná vôňa.

Tip FeelEco – Výnimočný pomocník na každú nečistotu

Univerzálny čistič FeelEco je tou pravou voľbou pre každé upratovanie. Komplexný prípravok je vysoko účinný, takže si hravo poradí so všetkými nečistotami. Použiť ho navyše môžete na všetky typy umývateľných povrchov. Zloženie výrobku s 97% podielom prírodného pôvodu bolo starostlivo vyvinuté tak, aby bol prípravok nielen účinný, ale aj šetrný k vášmu zdraviu a životnému prostrediu. Siahnuť navyše môžete aj po praktickom veľkom balení s objemom 5 l, vďaka ktorému budete mať dostatočnú zásobu a univerzálny čistič vždy po ruke. Navyše tiež prispejete k úspore plastu o 44% oproti menšiemu baleniu. Čistič je pet friendly, takže poteší všetkých majiteľov domácich maznáčikov.

„V prípade väčšieho upratovania domácnosti je pri výbere určite dobré voliť podľa efektivity a univerzálnosti prípravkov. Univerzálne čističe dokážu nahradiť niekoľko prípravkov naraz a oceníte ich pri upratovaní všetkých umývateľných povrchov, či už chcete vytrieť podlahy, umyť plochy v kuchyni alebo dať do poriadku napríklad okenné rámy,“ vysvetľuje Radek Marták, riaditeľ výskumu a vývoja FeelEco. Najmenšiu pozornosť si potom zaslúži aj zloženie prípravkov. „Zvoľte produkty, ktoré sú nielen šetrné k zdraviu členov domácnosti, ale sú aj v súlade s prírodou a majú minimálny negatívny dopad na prostredie okolo nás. FeelEco Univerzálny čistič je pet friendly a je možné s ním čistiť rôzne doplnky domácich miláčikov,“ dopĺňa Radek Marták.

feel_eco_924

Tip FeelEco – Pre nádherne čistú kuchyňu, sporák aj obklady

 Kuchyňa je srdcom domova, kde varíme, pečieme alebo jednoducho trávime čas s rodinou. Urobte si čas len pre ňu a venujte jej patričnú pozornosť. FeelEco Čistič kuchýň pomôže na jedničku. Jeho špeciálne zloženie dokonale odstraňuje mastnotu, zvyšky jedla a nečistoty bez toho, aby po sebe zanechával chemické rezíduá, ktoré by mohli ovplyvniť chuť vašich pokrmov. Navyše je tento čistič šetrný k životnému prostrediu, čo znamená, že môžete čistiť bez obáv o negatívny vplyv na vaše zdravie alebo na ekosystém okolo vás. S FeelEco Čističom kuchýň bude vaše upratovanie jednoduché a účinné, pričom vaša kuchyňa zostane nielen čistá, ale aj bezpečná na prípravu ďalších lahodných pokrmov.

Tip FeelEco – Pre zdravú a čistú kúpeľňu bez chémie

V kúpeľni začína a končí náš deň, preto vám jej upratovanie prinesie nielen čistotu, ale aj upokojujúcu atmosféru do každodenných rituálov starostlivosti o seba. Pustite sa do vyčistenia sprchovacieho kúta, vane a škár vrátane skla a zrkadla. Na pomoc si vezmite FeelEco Čistič kúpeľní, ktorý výborne odstraňuje vodný kameň a mydlové usadeniny. Nádherne s ním vyčistíte aj nerezovú batériu alebo sprchovú hlavicu.

„FeelEco Čistič kúpeľní je účinný vďaka obsahu kyseliny citrónovej a je vyvinutý na báze zložiek z prírodných olejov a cukrov. Pri jeho použití v kúpeľni nebudete vdychovať nebezpečné chemické výpary. Nie je agresívna k vašej pokožke, a pritom je stále vysoko účinný na čistenie kúpeľňovej sanity a batérií,“ vysvetľuje Radek Marták, riaditeľ výskumu a vývoja FeelEco.

Keď už máte celú kúpeľňu a kuchyňu vyčistenú, treba poriadne povysávať povrchy v celom byte. Aby ste to hravo zvládli, stačí si len vybrať ten správny vysávač s dobrým satím a s pestrou ponukou príslušenstva  v modernom dizajne. 

elektrolux_600_924

Zdroj foto: Electrolux

2.TIP: Tyčový vysávač Electrolux 600 Clean 

Produktové označenie: EP61CB21WP

Hlavné benefity:

• Silný sací výkon - Hubice PowerPro multi-surface s rotačnou kefou a LED osvetlením sa hodí na všetky druhy povrchov a bezchybne vysaje aj jemný prach.
• Vysávajte dlhšie bez výmeny filtrov - Vylepšený cyklónový separátor redukuje zanášanie filtrov, čo zachová plný sací výkon až na 2krát dlhšie v porovnaní s predchádzajúcimi modelmi.
• Až 40 minút upratovania na jedno nabitie - V režime minimálneho výkonu upracete väčšiu plochu na jedno nabitie.
• Jednoduché a rýchle vyprázdnenie nádoby – bez kontaktu s prachom - Nádobu s objemom 0,5 litra jednoducho vyprázdnite jediným stlačením tlačidla. Vysypávanie prachu dnom nádoby je jednoduché, rýchle a hygienické. Pre dôkladné čistenie filtrov je možné zložiť aj celú nádobu.
• Prispôsobí sa vašim potrebám - Pestrá ponuka príslušenstva a jednoduchá výmena ručnej jednotky a hubíc robí z vysávača všestranného pomocníka. Vysávač môžete nabíjať v nástennom držiaku alebo podlahovom stojane a udržiavať tak svoju domácnosť vždy perfektne čistú.
• Udržateľnosť - Vysávač, hlavná hubice a stojan sú vyrobené minimálne z 50 % z recyklovaného plastu.
• Design - Moderný, atraktívny vzhľad v podobe pištoľového tvaru rukoväti a matného povrchu v pastelových farbách.

Odkaz na webové stránky: https://www.electrolux.sk/vacuums-home-comfort/vacuum-cleaners/stick-vacuum-cleaners/cordless-sticks/ep61cb21wp/

3.TIP: Tyčový vysávač Electrolux 600 Animal

Produktové označenie: EP61AB21UG

Hlavné benefity:

• Hubica PetPro - Pre rýchle a jednoduché odstránenie zvieracích chlpov zo všetkého nábytku, čalunenia a kobercov vďaka výkonným motorizovaným kefám.
• Vysávajte dlhšie bez výmeny filtrov - Vylepšený cyklónový separátor redukuje zanášanie filtrov, čo zachová plný sací výkon až na 2-krát dlhšiu dobu v porovnaní s predchádzajúcimi modelmi.
• Až 40 minút upratovania na jedno nabití - V režimu minimálneho výkonu upracete na jedno nabitie väčšiu plochu.
• Jednoduché a rýchle vyprázdnenie nádoby – bez kontaktu s prachom - Nádobu s objemom 0,5 litru jednoducho vyprázdnite jediným stlačením tlačidla. Vysypanie prachu dnom nádoby je jednoduché, rýchle a hygienické. Pre dôkladné čistenie filtrov je možné odobrať aj celú nádobu.
• Prispôsobí sa vašim potrebám - Pestrá ponuka príslušenstva a jednoduchá výmena ručnej jednotky a hubíc robí z vysávača všestranného pomocníka. Vysávač môžete nabíjať v nástennom držiaku alebo podlahovom stojane a udržiavať tak svoju domácnosť vždy perfektne čistú.
• Udržateľnosť - Vysávač, hlavná hubica a stojan sú vyrobené minimálne z 50 % z recyklovaného plastu.
• Design - Moderný, atraktívny vzhľad v podobe pištoľového tvaru rukoväti a matného povrchu v pastelových farbách.

Odkaz na webové stránky: https://www.electrolux.sk/vacuums-home-comfort/vacuum-cleaners/stick-vacuum-cleaners/cordless-sticks/ep61ab21ug/

 

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.