Šport a nábytok v dokonalej harmónii

Napísal Martina Goffová 23. september 2024

Prepojenie krásy ľudského tela a športu s eleganciou nábytku? Na prvý pohľad nadľudská úloha, ale kreatívny tím blogu Inšpirácia obľúbeného predajcu ASKO – NÁBYTOK to dokázal! Podarilo sa tak spojiť zdanlivo nesúrodé svety športu a interiérového designu, ...

... pričom výsledkom je fascinujúca harmónia, ktorá oslavuje dynamiku pohybu aj funkčnosť nábytku ASKO – NÁBYTOK. Kedy inokedy uskutočniť tento sen ako počas najväčšej športovej udalosti tohto roku, ktorá sa konala v Paríži?

Pre spoluprácu bolo vybraných šesť talentovaných mladých športovcov, ktorí vynikajú svojou disciplínou, odhodlaním a zmyslom pre humor. Spoločnosť ASKO - NÁBYTOK zvolila rôzne športové disciplíny a prepojila ich so svojimi produktmi, čím ukázala, že nábytok môže byť nielen funkčným prvkom domácnosti, ale aj elegantným partnerom vo svete športu. „Tento projekt nie je len ukážkou estetickej súhry, ale aj dôkazom, že náš nábytok môže byť inšpiráciou vo všetkých oblastiach života. Naším cieľom bolo vytvoriť niečo jedinečné, čo by zaujalo ako milovníkov športu, tak aj tých, ktorí si potrpia na štýlové a praktické interiéry. Každý z vybraných produktov v tejto sérii je nielen krásny na pohľad, ale aj dokonale plní svoju funkciu, čo je pre nás v ASKO – NÁBYTOK kľúčové,“ opisuje Andrea Štěpánová, marketingová riaditeľka spoločnosti.

Kráľovná športu – atletika

Atletika, kráľovná športov, je známa svojou dynamikou a eleganciou. Presne to predviedla dvadsaťročná študentka Adela Zunová, ktorá sa venuje atletike už od štyroch rokov. Pred objektívom Roberta Tichého sa ladne prenášala cez regál Zigzag, improvizovanú prekážku, ktorá dokonale doplnila jej športový výkon. Adela, špecialistka na šprinty a skok do diaľky, stelesňuje energiu a dynamiku – kvality, ktoré sa odrážajú aj v sortimente produktov ASKO – NÁBYTOK, navrhnutých s dôrazom na funkčnosť a eleganciu.

1_asko_22924

Najrozšírenejší šport na svete? Ping pong! 

e najrozšírenejším športom na svete podľa počtu registrovaných hráčov v dvesto dvadsiatich siedmich národných asociáciách je stolný tenis? Obľúbený šport vyniká svojou rýchlosťou a precíznosťou. Filip Kaucký a Michal Procházka, mladí nádejní hráči z SK Kotlářka ukázali, ako sa dá hrať aj na netradičnom povrchu. Namiesto klasickej siete použili pár dekoračných vankúšov, ktoré rovnako ako zvyšok doplnkov od ASKO – NÁBYTOK dodajú každému interiéru štýl a originalitu.

2_asko_22924

Silný ako Bison

Devätnásťročný Adam Friedrich, známy pod prezývkou Bison, je talentovaným vzpieračom, ktorý začal svoju kariéru v 12 rokoch v oddiele TJ Start Plzeň. Tento mladý reprezentant s ambíciami na medailové pozície drží niekoľko národných rekordov a na majstrovstvách sveta juniorov do 17 a 20 rokov sa umiestnil medzi najlepšími. Zdvihnúť kreslo Canto pre neho teda nebol žiadny problém. Po náročnom výkone si potom doprial odpočinok na pohodlnej leňoške Novara, ktorá dokonale kombinuje komfort s moderným dizajnom.

1_asko_22924

Šport a umenie v jednom

Moderná gymnastika kombinuje krásu pohybu s umeleckým prejavom. Trinásťročná Anna Dalecká, reprezentantka TJ Bohemians Praha, predviedla na koberci Creation zostavu so stuhou, ktorá vyžarovala ladnosť a pružnosť. Jej elegancia a precíznosť je stelesnením toho, čo sa prostredníctvom svojich produktov ASKO – NÁBYTOK snaží priniesť do každého domova. Na koberci Creation pózovala so stuhou v nádhernom drese, ktorý je sám o sebe malým umeleckým dielom a ktorého výroba zaberie desiatky hodín ručnej práce.

4_asko_22924

Bikros – jazda pre odvážnych

Bikrosoví jazdci pretekajú na špeciálnych bicykloch na upravených tratiach s pahorkami, hrčami a ďalšími terénnymi nerovnosťami. Vojtech Polesný, osemnásťročný bikrosový pretekár, dokázal, že adrenalín a nábytok môžu ísť ruka v ruke. Na trati, ktorú dokonale pozná, mu bola pridaná komoda Rotterdam, ktorú dokázal prekonať s ľahkosťou a eleganciou. Jeho odvaha a odhodlanie sú presne tie vlastnosti, ktoré ASKO - NÁBYTOK premieta do svojich výrobkov, ktoré musia byť rovnako odolné ako krásne.

5_asko_22924

„Spoločnosti ASKO – NÁBYTOK sa dokonale podarilo prepojiť svet športu a interiérového dizajnu. Veríme, že naše produkty, rovnako ako pohyb, prinášajú radosť a krásu do života každého z nás. Ďakujeme Adéle, Filipovi, Michalovi, Adamovi, Anne a Vojtovi za inšpiratívnu spoluprácu na tomto projekte,“ hovorí Andrea Štěpánová, marketingová riaditeľka spoločnosti ASKO – NÁBYTOK.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.