Keď sa úkryt stáva miestom na hranie

Detská fantázia nepozná žiadne hranice, hlavne ak máte hravé deti, ktoré by ocenili aj zaujímavý a tajný priestor na hranie. Jedinečnú atmosféru počas hrania nevytvárajú len hračky, ale aj prostredie, v ktorom sa dieťa pohybuje. Zaujímavou alternatívou sa tak stávajú detské stany, ktoré nepatria len do záhrady.

teepe_happy

Ako udržať bezpečie počas hrania:

- Pokiaľ máte v rodine stále malé bábätko, tak je potrebné, aby ste sa uistili, že je postieľka bezpečná. Samozrejmosťou by mal byť mantinel do postieľky, ktorý ochráni hlavičku pred možným zaseknutím.

- Detský stan vyberajte podľa vhodného tvaru, ktorý poskytne deťom vyhradený priestor na hranie bez obmedzenia.

- Dbajte tiež na výber toho, kde sa rozhodnete stan umiestniť. Nájdite si bezpečný kútik, kde nebude nikoho obmedzovať.

Prečo sú teepee stany populárne?

Detský teepee stan je skvelým riešením, pri ktorom môžete spojiť miesto úkrytu s priestorom na spanie. Deťom dokážu vytvoriť jedinečnú atmosféru, ktorú len tak niečo nenahradí s pestrými a farebnými kombináciami. Dokonalý a zábavný stan dokážete nájsť za atraktívnu cenu, ktorá vás určite neodradí od jeho kúpy.

Aké vlastnosti by mal mať kvalitný teepee stan?

Kvalitný stan môžete spoznať najmä podľa presného šitia a systému navrhnutia. Dôležité je najmä držanie tvaru, ktoré vytvorí atmosféru na hranie a dostatočný priestor. Výhodné je vyberať ekologické materiály, pri ktorých budete mať istotu, že ide o bezpečné a nezávadné látky, ktoré nemajú nežiadúci vplyv na detské zdravie. Ideálne sú prírodné materiály, ktoré majú vzdušné a jemné textílie.

Pre spríjemnenie času a hrania môžete svojim deťom dopriať detský stan, vďaka ktorému sa budú môcť hrať v útulnom úkryte. Pri kúpe stanu myslite na ich bezpečnosť a uprednostnite kvalitu pred cenou. Nespoliehajte sa na lacný materiál, ktorý by mohol byť viac na škodu ako úžitok.

 

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.