Naomi si podmaňuje slovenské i zahraničné ženy

Napísal Michaela Conzarová 13. september 2018

Na slovensky trh sa dostáva prvá výnimočná kozmetická pleťová, telová a vlasová rada značky NAOMI BioCosmetics, ktorá je vytvorená kombináciou najluxusnejších prírodných zložiek. Za celým projektom stojí mladá, pôvabná, príjemná, rozhľadená žena Martina Hadidom.

naomi all

Ako vlastne taká kozmetika vzniká, opýtali sme sa mladej dvojnásobnej mamičky, ktorá v súčasnosti čaká už tretí prírastok do rodiny a stále tvrdo, trpezlivo a s vášňou pracuje na ďalšom rozšírení produktového portfólia . My sme sa s ňou porozprávali.

femme: Čo bolo podnetom k vývinu a tvorbe novej kozmetiky?
Martina Hadidom: Prvotný impulz prišiel priamo od našich zákazníkov. Už viac ako 7 rokov dovážame z Ázie skutočný všeliek – pravý červený kórejský ženšen (www.pravyzensen.sk). 100% prírodné výživové doplnky vyrobené zo vzácneho koreňa si hneď získali slovenských zákazníkov, no zároveň sme od prvej chvíle zaznamenávali veľký dopyt po kvalitnej ženšenovej kozmetike. Snažili sme sa ju najskôr nájsť. Takú, ktorá by bola kvalitná, luxusná, ale zároveň prírodná a účinná. Ani tie najdrahšie ženšenové krémy vyrábané priamo v Ázii však neboli prírodného pôvodu a obsahovali veľmi veľa silikónov, rôzne alergény, syntetické parfémy a iné zložky, s ktorými som nebola a ani doteraz nie som stotožnená.... Rozhodli sme sa preto začať s vývojom vlastnej luxusnej ale zároveň prírodnej bio kozmetiky. Nakoľko sme celá rodina vegánmi, prenieslo sa to i do našich produktov, kde nenájdete žiadne živočíšne zložky a taktiež všetky naše produkty, dokonca ani jednotlivé ingrediencie v nich, netestujeme na zvieratách. Kozmetika je teda držiteľom nielen certifikátu CPK BIO ale i VEGAN a HCS (Human Cosmetics Standard).

femme: Kedy a prečo ste sa vrhli do takej krásnej ale náročnej práce?
Martina Hadidom: S vývojom produktov sme začali v roku 2014. V tomto roku sa nám narodila krásna dcérka Naomi, po ktorej sme kozmetiku pomenovali. Spúšťačom celého projektu bol dopyt od našich zákazníkov. Nakoľko sa táto prvá ženšenová rada s 24-karátovým zlatom a prírodnými kmeňovými bunkami z kostihoja lekárskeho veľmi vydarila, rozhodli sme sa s vývojom pokračovať a už čoskoro prídu na svet ďalšie nové rady.

femme: Priblížte nám vaše výrobky, čo obsahujú, v čom sú jedinečné?
Martina Hadidom: Základnými nosnými zložkami prvej zlatej ženšenovej rady sú extrakt z červeného kórejského ženšenu, 24-karátové zlato a prírodné kmeňové bunky z kostihoja lekárskeho. Samozrejme každý produkt má univerzálnu receptúru a rozmaznávať Vás budú ďalšie vzácne ingrediencie získavané naozaj z celého sveta. Dbáme na to, aby každá jedna zložka použitá v našich produktoch bola skutočne prírodného pôvodu a zároveň musí disponovať odbornými štúdiami potvrdzujúcimi účinnosť danej zložky. Receptúry sú teda dômyselne premyslené tak, aby bola kozmetika nielen príjemná ale i funkčná.

Extrakt ženšenu v našich receptúrach zlepšuje prekrvenie kapilárií, ovplyvňuje tvorbu melanínu v epidermálnej vrstve. Regeneruje pokožku, chráni ju a vyživuje pleť.
Pôsobí proti starnutiu pokožky, zlepšuje kvalitu pleti, tonizuje pleť, pomáha pri kožných ochoreniach, tlmí tmavé kruhy pod očami, stimuluje rast vlasov a taktiež bojuje proti vypadávaniu vlasov.
Výskum ukázal, že zlato má nielen antibakteriálne vlastnosti, ale skutočne prispieva k dopravení molekuly kyslíku priamo do kože. Ovplyvňuje bunkové funkcie a poskytuje pleti novú energiu. Toto napomáha k oživeniu a omladeniu pokožky. Zlato zlepšuje krvný a lymfatický obeh, prečisťuje pleť, pôsobí antibakteriálne a protizápalovo. Chráni tiež kolagénové vlákna pred poškodzovaním a má silný protivráskový efekt.
PRÍRODNÉ KMEŇOVÉ BUNKY Z KOSTIHOJA LEKÁRSKEHO - podporujú regeneráciu ľudských kmeňových buniek, tvorbu hutnejšej epidermie s vyšším obsahom kyseliny hyalurónovej. Klinické štúdie a testy potvrdili zvýšenú rýchlosť obnovy kožných buniek, a tiež vyhladenie pokožky.

femme: Čo je prírodná a čo biokozmetika? Aké sú rozdiely?
Martina Hadidom: Kvalitná prírodná kozmetika obsahuje suroviny výlučne prírodného, hlavne rastlinného pôvodu bez pridaných syntetických chemických látok, bez parabénov či látok z ropy. Čisto prírodné suroviny sú jemné a ohľaduplné k pokožke a šetria životné prostredie.
Organická – teda bio kozmetika okrem toho, že je kozmetikou tiež skutočne prírodnou, musí spĺňať určité prísne podmienky, podľa ktorých je certifikovaná. Tu sú už navyše sledované úplne všetky faktory, ktoré s rastlinou/surovinou súvisia - spôsob pestovania, samotná pôda, zber úrody, uskladnenie, spracovanie, výroba bio produktu, obaly. Jednoducho súbor veľmi prísnych pravidiel a kontroly. ktoré je potrebné dodržiavať.
V krátkosti, hlavný rozdiel je v povinnosti výrobcov biokozmetiky preukazovať certifikačnému orgánu, že použité suroviny sú nielen prírodného charakteru, ale súčasne pochádzajú z ekologického poľnohospodárstva a pre tento účel majú platné nezávislé osvedčenia. Spotrebiteľ má tak záruku, že prírodné zložky, ktoré si dennodenne nanáša na pleť či pokožku celého tela prípadne vlasy, neboli postrekované, GMO modifikované či iným spôsobom zaťažené a znehodnotené.

femme: Aké výrobky v súčasnosti ponúkate? Budete svoje portfólio rozširovať?
Martina Hadidom: Aktuálne je na trhu spomínaná zlatá ženšenová rada, ktorú nájdete nielen na našom eshope www.naomibiocosmetics.sk ale už aj v DM drogériách a 101 drogériách, kde sú k dispozícii aj testery či vzorky, aby ste si produkty mohli vyskúšať skutočne „na vlastnej koži“. K dispozícii sú pleťové krémy, telové mlieko, čistiaca pleťová voda, pleťová regeneračná maska, posilňujúci šampón, kondicionér a revitalizačný sprchový gél. Do konca roka pribudne ešte 5 nových produktov vrámci tejto zlatej ženšenovej rady a v novom roku sa chystáme uviesť na trh dve kompletne nové rady. Ak všetko pôjde ako má, budete si môcť už v priebehu budúceho roka vyberať zo 45-50 vysoko luxusných prírodných produktov, ktoré Vás budú dennodenne skutočne rozmaznávať.

femme: Aké máte certifikáty na produkty?
Martina Hadidom: Všetky produkty ako i celá kozmetická značka NAOMI BioCosmetics je držiteľom certifikátu CPK BIO, VEGAN a taktiež HCS (Human Cosmetics Standard – netestované na zvieratách). Okrem týchto najznámejších certifikátov majú samotné produkty mnohé testy súvisiace so znášanlivosťou a pôsobením na citlivú pleť, taktiež v súvislosti s používaním v okolí očí a mnoho iných.

femme: S kým navrhujete obsah jednotlivých produktov?
Martina Hadidom: Naše receptúry sú dômyselne vyvíjané tímom odborníkov z Ázie, Dánska, Česka a Slovenska. Spája sa v nich celý svet, prepájame východnú orientálnu medicínu s modernými poznatkami zo západnej a východnej Európy.

femme: Kde sa táto luxusná kozmetika vyrába? A kde predáva?
Martina Hadidom: Nakoľko v Slovenskej republike doposiaľ nebol žiadny certifikovaný biozávod, ktorý by mal oprávnenie a spôsobilosť plniť bio kozmetiku, s prvými výrobami sme začali v Českej republike, kde sme našli jeden z mála skutočne certifikovaných závodov. Od budúceho roka však bude kompletná výroba presunutá na Slovensko, konkrétne do mesta Lučenec.

Kozmetiku nájdete vo všetkých DM drogériách, 101 drogériách a na našom eshope www.naomibiocosmetics.sk.
Produkty sa nám veľmi dobre predávajú aj na európskom Amazone kde dodávame na anglický, nemecký, taliansky, španielsky a francúzsky trh a najnovšie spúšťame už aj predaj cez Amazon v USA.

femme: Pomáha vám aj manžel?
Martina Hadidom: Samozrejme, inak by to nešlo. Manžel je mojou najväčšou oporou. Máme síce jasne podelené úlohy a zodpovednosti, no pri všetkých väčších rozhodnutiach sa spoločne radíme a spoločne rozhodujeme. Je to veľmi skúsený optimistický muž, ktorého si nesmierne vážim.

femme: Aké máte ešte sny?
Martina Hadidom: Mám ich niekoľko – súkromných i pracovných. Sú totiž len dve cesty. Buď máme sny, ambície, ciele, s ktorými rastieme a hoci to niekedy nie je jednoduché, v konečnom dôsledku ten progres stojí za to, alebo zostaneme stáť na jednom mieste a nežijeme ale prežívame zo dňa na deň. Kým mám sny, výzvy a ciele viem, že sa niekam posúvam a že život skutočne žijem.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.