Chcete zamestnanom uľahčiť prácu s vysokozdvižnými vozíkmi?

Pokiaľ vediete vlastnú spoločnosť a jej súčasťou je výrobná hala, či skladové priestory, v ktorých sa manipuluje s ťažkými nákladmi, vysokozdvižné vozíky sa u vás určite nezastavia. Preto je dôležité, aby bol každý jeden vozík dobre vybavený. Nech je práca s ním komfortná a efektívna.

shutterstock_vysokozdvizny_vozik21

To, že zamestnanci nesedia v kancelárií, neznamená, že nemajú sedavé zamestnanie

A keď hovoríme o komforte, napadlo vám, že aj tí z vašich zamestnancov, ktorých pracovná náplň spočíva takmer výlučne v obsluhe vysokozdvižných vozíkov, majú v určitom slova zmysle sedavé zamestnanie? A viete, koľko sa toho hovorí o dlhodobých zdravotných rizikách, ktoré pramenia z dlhého a nesprávneho sedenia?

Preto v prípade ak pôvodné sedačky vo vozíkoch majú k zdravému sedeniu ďaleko, investujte do ergonomických sedačiek do vozíkov. Vaši zamestnanci a ich chrbtice sa vám po rokoch určite poďakujú.

Rýchla a bezpečná preprava akéhokoľvek tovaru

Komfort sa však netýka len pohodlného sedenia aj po niekoľkých hodinách, ale aj komfortnej manipulácie s akýmkoľvek tovarom a to aj tým atypickým. Preto, ak pravidelne vo vašej firme vaši zamestnanci obsluhujúci vysokozdvižné vozíky manipulujú s atypickým tovarom, špeciálne prídavné zariadenia podstatným spôsobom zjednodušia a zefektívnia ich prácu.

A čo v prípade, že s atypickým tovarom potrebujete manipulovať len na vymedzenú dobu a tak by bola kúpa prídavných zariadení pre vás finančne nevýhodná? Riešením je prenájom prídavných zariadení.

Samozrejmosťou je, že dočasný prenájom je oveľa menej nákladný ako kúpa. Nestrácate však záruku. Tú máte dokonca po celú dobu prenájmu. Takýto prenájom je možný dokonca aj v prípade,  že potrebujete prídavné zariadenie len na niekoľko dní. Takže skutočne zaplatíte len za dobu, počas ktorej prídavné zariadenie naozaj využijete.

Zdroj obrázka: Autor: Halfpoint / Shutterstock.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.