10 faktov o ľuďoch narodených vo februári

Napísal Krostína Chudá 01. február 2024

Ste bystrí a sebavedomí, aktívni a váš život je ako na húsenkovej dráhe? Tak to ste sa určite narodili vo februári. Máte za každých okolností bleskové reakcie a s riadnu dávkou vynaliezavosti.  Ústa sa vám zvyčajne od rána do večera nezatvoria, no sú z vás veľmi úspešní a vplyvní ľudia. Teda akí sú to ľudia?

freepik_calendar_february

Zdroj foto: Freepik

1. Originalita

Ak vymýšľajú a chcú robiť všetko inak, tak trochu po svojom, je to preto, že uzreli svetlo sveta práve vo februári. Nie sú falošní, nikdy nikoho nekopírujú, pretože radi vytŕčajú z davu. Milujú originalitu. Ľudia, ktorí sa narodili v tomto mesiaci, sú veľmi inteligentní.

2. Opradení tajomnom

Tajomstvo! To je alfa omega ich osobnosti. Sami chcú byť tajomní a tým byť atraktívnejší pre iných. A ak by ste chceli vedieť, čo sa deje v ich mysliach, nemáte šancu. Ľudia narodení vo februári si k sebe nepustia ostatných len tak ľahko.

3. Vždy v centre pozornosti

Ľudia narodení vo februári veľmi radi upriamia na seba všetky pohľady. Nie je to nič prekvapujúce. Vždy robia jedinečné veci, ktoré z nich robia jedinečné osoby. Takže nevšimnúť si ich v dave je priam nemožné.

4. Extrémne inovatívni

Ľudia, ktorí sa narodili vo februári majú prirodzené inovatívne myslenie. Sú mimoriadne kreatívni a preto môžu vždy prísť s jedinečnými nápadmi.

5. Majú silnú vôľu

Keď si niečo zaumienia, nič ich nezastaví, aby svoj zámer naplnili. Nech to stojí, čo to stojí. Veria v seba a  neexistuje nič, čo by nezvládli. Dokonca, ak sa ocitnú vo veľmi ťažkej situácii, stále dokážu pozitívne myslieť a majú silné presvedčenie, že všetko zvládajú s prehľadom.

6. Úprimnosť

To je jedna z mnohých predností februárových ľudí. Neboja sa hovoriť pravdu, aj keď môže spôsobiť nemalé problémy. A ak niekto klame a oni to vedia, diplomacia ide bokom.

7. Velikáni a rebeli zároveň

Februároví ľudia sú predurčení k úspechu. Buď sú vodnári alebo ryby. A práve ľudia narodení v znamení vodnára máju našliapnuté k veľkým veciam. Zo všetkých významných ľudí v histórii výskumníci z University of Arkansas v Pine Bluff zistili, že práve vodnári sú spájaní s bohatstvom a slávou. Vodnári sú hlbokí myslitelia, ktorí objavujú zvláštne a jedinečné. Majú silnú túžbu po nezávislosti, vynikajú v dave a sú tak trochu rebeli.

8. Prvosienky a fialky sú ich kvetmi

Červené ruže sú klišé. Ale také krásne fialky či prvosienky sú výnimočné. Fialka znamená vernosť a prvosienky symbolizujú mladosť a nehynúcu lásku.

9. Ich kameňom je ametyst

Starí Gréci verili, že tento fialový klenot udržiava jasnú myseľ a Leonardo da Vinci tvrdil, že ametyst pomáha zrýchliť inteligenciu a zbaviť sa zlých myšlienok. Ametyst je tiež spojený s mierom, stabilitou, odvahou a silou.

10. Narodeniny každý štvrtý rok

Ak ste sa narodili 29. Februára, tak oficiálne narodeniny bude mať každé 4 roky. Na svedomí to má priestupný rok. Ale väčšina ľudí sa rozhodne oslavovať narodeniny 28. februára alebo 1. marca.

Medzi tých známych februárových patria Ashton Kutcher, Oprah Winfrey, Jennifer Aniston, ako aj hudobník Bob Marley a americký prezident Franklin Roosevelt. 


https://www.worldblaze.in/10-surprising-facts-about-people-born-in-february/

https://www.goodhousekeeping.com/life/g5065/february-baby-facts/

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.