Súťaž o Betty Barclay Wild Flower a knihu Zlodej hviezdneho prachu (Ikar)

Očarujúca ženskosť s Betty Barclay Wild Flower

Rovnako ako divoké kvety, ktoré sa predierajú a hľadajú si svoju vlastnú cestu, aby mohli rásť na mieste, ktoré by ostatní, a možno aj ony samy, považovali za nemožné, aj vôňa Wild Flower od Betty Barclay nabáda svoje nositeľky, aby sebavedome vykročili po vlastnej ceste, zostali verné samy sebe a rozvíjali sa v každodennom živote: so zvedavosťou, odvahou a inšpiráciou. A tiež aby opustili známe chodníčky, odvážne skúsili niečo nové a spoznali v sebe výnimočnosť – skutočná sila sa skrýva v nedokonalosti a autentickosti.

Kvetinové kúzlo

Tóny divokých kvetov sprevádzajú jemné vône leta a vytvárajú jedinečné spojenie: Eau de Toilette  Betty Barclay Wild Flower sa vnára do výnimočnej šťavnatosti, ktorá vytvára sviežu kvetinovú kompozíciu s iskrivým citrónom, sladkými malinami a aromatickými bobuľami ružového korenia. V srdci parfumu objavíte širokú škálu nespútanej prirodzenosti vďaka kvetinovým ženským tónom podmanivého jazmínu, nežnej ruže a zmyselnej pivonky. Divoké kvety dopĺňa mäkké cédrové drevo, mandľová fazuľa tonka a dôverne známa vôňa vanilky.

Hlava: citrón, ružové korenie, maliny
Srdce: jazmín, ruža pivonka
Základ: cédrové drevo, fazuľa tonka, vanilka

Zlodej hviezdneho prachu od Chelsea Abdullah, kniha je napínavé putovanie inšpirované príbehmi Tisíc a jednej noci.

Chelsea Abdullah, americko-kuvajtská spisovateľka, už odmalička vyrastala na príbehoch o tajomných púštnych tvoroch a zákerných (a len niekedy sympatických) hrdinoch. Narodila sa v Kuvajte a neskôr sa presťahovala do Spojených štátov, kde študovala angličtinu na Duquesne University v Pittsburghu. Voľný čas rada trávi hraním videohier, kreslením postáv a hromadením kníh, na ktoré v knižnici nemá miesto. V súčasnosti žije v New Yorku.

s_bb_wild_f_ikar_524

Milé naše čitateľky a čitatelia,

pripravili sme pre vás súťaž s vydavateľstvom Ikar o knihu Zlodej hviezdneho prachu z pera spisovateľky Chelsea Abdullah a sviežu, kvetinovú vôňu Eau de Toilette  Betty Barclay Wild Flower (20 ml). Vaše odpovede posielajte do 8. mája 2024.

Súťažná otázka: Napíšte nám, čo tvorí srdce toaletnej vody Betty Barclay Wild Flower?

Vaše meno alebo značka
 
Váš e-mail
 
Mesto
 
Odpoveď na súťažnú otázku
 

3 komentárov

  • Komentár Enikő %PM, %08 %608 %2024 %13:%máj napísal Enikő

    Srdce tvorí -Jazmín,ruža pivonka

  • Komentár Ľubomir %AM, %08 %191 %2024 %03:%máj napísal Ľubomir

    jazmín, ruža pivonka

  • Komentár Marta  Pagčová %AM, %02 %311 %2024 %06:%máj napísal Marta Pagčová

    Srdce toaletnej vody Betty Barclay Wild Flower tvorí jazmín, ruža a pivonka

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.