Trápite sa s výberom darčeka pre muža? Stavte na originálne darčekové krabičky!

Nájsť ideálny darček pre muža, či už ide o otca, manžela alebo brata, môže byť náročné. Muži sú zvyčajne prakticky orientovaní minimalisti a rozhodne nemôžete čakať, že vám výber uľahčia. Pri žiadosti o radu vás odbijú frázou, že nič nechcú, nepotrebujú alebo už všetko majú.

A čo tak prekvapiť ich originálnou darčekovou krabičkou?

Originálny darček pre muža

Omzrelo vás dávanie tradičných darčekových košov? Vyskúšajte túto alternatívu - originálne darčekové krabičky, naplnené všetkým, čo má muž rád. Kúpiť môžete už hotové balenia alebo si ich vyskladať svojpomocne. Pekné balenie, ktoré zaujme na prvý pohľad, je rovnako dôležité, ako obsah takéhoto darčeka pre muža. Dajte si preto záležať! V kurze sú hlavne prírodné materiály. Rozhliadnite sa napríklad po drevených alebo kartónových boxoch, ktoré úhľadne vyplníte dekoračným materiálom, napr. drevitou vlnou. 

shutterstock_gift_box_23

Zdroj foto: Kostikova Natalia / Shutterstock.com

Obsah darčekovej krabičky

Obsah krabičky personalizujte, resp. prispôsobte výber osobným preferenciám odbarovávanej osoby. Nižšie vám prinášame niekoľko tipov na inšpiráciu. Darčekovú krabičku pre muža môžete naplniť kombináciou: 

●      praženej kávy, spolu s termohrnčekom a kvalitnou čokoládou či domácimi sušienkami,

●      prírodnej kozmetiky, napr. kombinácia mydla, šampónov a soli do kúpeľa,

●      výživových doplnkov, ktoré urobia radosť každému mužovi s aktívnym životným štýlom,

●      mini alkoholických nápojov, resp. degustačných setov, so slanými pochutinami.

Najčastejšie chyby pri obdarovávaní

Pozrime sa aj na niekoľko najčastejších chýb, ktoré v súvislosti s obstarávaním darčekov vznikajú. Týmto situácia je dobré sa vyhnúť a predísť tak sklamaniu na oboch stranách. Tieto pravidlá platia obecne - ako pri prezentoch pre mužov, tak i pri darčekoch pre sestru, matku či manželku.

  1. Nekupujte luxusné kozmetické prípravky ani oblečenie - ak nepoznáte osobný vkus obdarovaného, radšej mu nekupujte drahé parfémy, ani inú kozmetiku, ktorú nevyužije. Riešením môže byť darovanie darčekového poukazu do predajne či online obchodu, v ktorom daná osoba rada nakupuje.
  2. Darčeky vždy zabaľte - ako už bolo spomenuté, darček by mal osloviť aj po vizuálnej stránke a dopriať pocit vzrušenia pri jeho vybaľovaní. Baliaci papier, krabička či taška … je to v podstate na vás, hlavne darček zabaľte.

Nesnažte sa ohúriť cenou - drahé darčeky nie sú zárukou úspechu. Ak ste si s priateľmi stanovili budget na kúpu, dodržte ho. Okrem toho, lacnejšie darčeky, darované od srdca, potešia viac a pôsobia úprimnejšie ako luxusné da

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.