Dedičstvo z lásky zo série Sídlo Haven Manor

Napísal Vydavateľstvo i527.net 04. november 2023

Keď Sarah Goodingová vrátila cennú brošňu staršej grófke vdove z Densbury, netušila, že to povedie k práci spoločníčky tejto temperamentnej ženy. Nečakala ani to, že bude tak veľmi obdivovať najmladšieho vnuka vdovy, hoci rozdiel v ich postavení znamená, že z jej snenia nikdy nič nebude.

1527net_041123

Vo vydavateľstve i527.net vychádza nová kniha Kristi Ann Hunterovej Dedičstvo z lásky. Je to tzv. 1,5. diel zo série Sídlo Haven Manor. Knihu nájdete na pulte každého dobrého kníhkupectva a v e-shope vydavateľstva.

O knihe...

Keď Sarah Goodingová vrátila cennú brošňu staršej grófke vdove z Densbury, netušila, že to povedie k práci spoločníčky tejto temperamentnej ženy. Nečakala ani to, že sa zapozerá do jej najmladšieho vnuka, hoci rozdiel v ich spoločenskom postavení znamená, že z jej snenia nikdy nič nevzíde. Keďže dvaja starší bratia zastávali úlohy dediča a náhradníka, vyžadovali si väčšiu dávku rodičovskej pozornosti, a tak pán Randall Everard strávil väčšinu svojej mladosti s milovanou starou mamou. Vedel, že sa čoskoro odsťahuje z rodinného sídla a nebude sa s ňou toľko vídať, preto chce vdove obzvlášť spríjemniť tieto Vianoce. Keď sa Sarah a Randall ocitnú na sviatky po boku vdovy, prerastú ich spoločné sviatočné chvíle do puta, ktoré pretrvá aj po skončení vianočnej idylky?

Séria Haven Manor sleduje skupinu žien, ktoré využili to, čo mohlo byť životnou katastrofou, a premenili to na príležitosť pomôcť zúfalým ženám a ich deťom s rovnakým osudom. Tieto ženy sem možno priviedla ich minulosť, ale Boh má pre ne pripravenú úžasnú budúcnosť. Novinka Dedičstvo z lásky má v tejto sérii poradové číslo 1.5, čo je zvyčajne krátky príbeh alebo pokračovanie z iného uhla pohľadu medzi predošlou a nasledujúcou časťou. Čitatelia si môžu zakúpiť i balík všetkých štyroch kníh.

O autorke...

Kristi Ann Hunterová je autorkou romantických románov z kresťanského prostredia, ktoré získali cenu RITA® (Romance Writers of America - Americkí spisovatelia romantických románov). Medzi jej knihy patria série z regentského obdobia; v roku 2023 začala vydávať aj knihy zo súčasnosti. Je tiež rečníčkou, vedie kurzy písania, ako aj biblických a duchovných tém. Prednášala pre skupiny spisovateľov, školy a skupiny mladých žien v kostoloch. Keď nepíše alebo nekomunikuje s čitateľmi, trávi čas so svojou rodinou a v kostole. Absolventka Technickej univerzity v Georgii s diplomom z informatiky vie, že život sa málokedy odvíja tak ako očakávame. Aj keď stále denne trávi hodiny pri počítači, teraz si plní sny z detstva a vytvára príbehy, ktoré môžu tešiť a inšpirovať ostatných. Vo vydavateľstve i527.net jej v slovenčine vyšli knihy zo série Srdcia na pláni: Kto získa vikomta? (2021), Ako očariť gentlemana (2022), Tajomstvo slečny Hancockovej (2022); zo série Sága rodu Hawthornovcov: Šľachtická rošáda (2017), Nezvyčaj manželstvo (2018), Elegantná pretvárka (2019), Neželaná príťažlivosť (2019); zo série Sídlo Haven Manor: Záhadná guvernantka (2020), Odvážna dáma (2020), Hľadanie domova (2021), Dedičstvo z lásky (2023).

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.