To, ako žijeme, závisí len od nás

Určite by sa našiel aspoň niekto, kto neustále frfle nielen na politickú situáciu, ale aj na svoj život. S týmto nie ste spokojní a ešte s týmto nie ste spokojní. Zamýšľali ste sa ale nad tým, prečo je to tak? Uvedomte si, že len vy ste ten, kto dokáže všetko zmeniť

Nemôžete sa spoliehať naozaj na nikoho. Ak sa chcete dozvedieť o osobnostiach človeka a o materiálnej a duchovnej podstate človeka, neostáva vám nič iné len si nájsť tieto informácie v AllatRe. Uvidíte, že obsah tejto knihy vás obohatí a zavedie vás na správne chodníčky.

Treba si uvedomiť, že všetko má svoje dôvody. Všetko sa deje z určitého dôvodu – existuje akási skrytá realita, ktorá sa deje paralelne s realitou, ktorú vnímame my. Všetky civilizačné choroby a neočakávané depresívne stavy prichádzajú z nejakého dôvodu. Ak vás zaujíma to, prečo sa okolo vás dejú práve také veci, aké sa dejú, čítajte Ezoosmózu.

To, ako žijeme, závisí len od nás. Ak potrebujete zmenu vo svojom živote, neváhajte. Nezabúdajte, že nikto to za vás nespraví a aj keď spraví, nebude to podľa vašich plánov. Potrebujete zmeniť prácu? Zmeňte ju. Nefunguje vám to s partnerom? Tak sa s ním rozlúčte. Povzbudenie k takýmto dôležitým životným krokom nájdete v Sensei zo Šambaly. Ak sa budete snažiť, všetky pozitívne zmeny dosiahnete. Ak sa budete len prizerať, nemôžete očakávať, že sa váš osud zmení. Dobro a zlo existuje a čím skôr tento fakt príjmete, tým rýchlejšie nájdete v sebe silu na zmenu. Buďte sami sebe pánom a nenechávajte nič na osud. Zmena je život.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.