Týchto 9 zaujímavých faktov o júnových ľuďoch

Napísal Kristína Chudá 03. jún 2023

Narodili ste sa v júni? Júnoví ľudia sú fascinujúci. Do vienka im sudičky nadelili pevný charakter či kreativitu. Majú množstvo nápadov, no nie praktických. Ich vízia a predstava o svete ako takom je úplne odlišná od ostatných, všetko vidia v úplne inom svetle a sú to veľmi emocionálni a starostliví ľudia.

freepik_calendar_june_23

Majú množstvo energie, sú vtipní a tak trochu očarujúci. Slovami dokážu prevalcovať naozaj všetkých. Odmalička vedia dobre vyjadrovať svoje myšlienky a môžu sa z nich vykľuť veľkí egoisti. Vedia si život zariadiť tak, aby išiel v ich prospech. Zaujímajú sa o všetko a sú mimoriadne dychtiví po materiálnych hodnotách.

1. Vizionári, ktorí milujú značkové oblečenie

Jeden nápad za druhým? Že kde sa to vo vás berie? Vždy máte eso a nápad v rukáve. Po mentálnej stránke ste vyspelejší ako vrstovníci a preto niet divu, že máte pre módu slabosť. Hlavne pre značky. Odmalička si vyberáte svoje oblečenie sami. Máte jednoducho štýl. Hugo Boss, Gucci, Versace či Puma, milujete všetko značkové. A to, čo značku nemá, jednoducho odmietnete.  

2. Nepriateľ? Kto to je?

Motá sa okolo vás akosi veľa kamošov? Viete, ako sa spriateliť, a to aj s nepriateľmi. V každom hľadáte dobro. Ste veľmi dobrými rečníkmi, a preto viete aj negatívne veci pretaviť svojím darom reči do pozitívneho svetla.

3. Králi náladovosti

V jednom okamihu sa smejete tak, že sa až za bruško chytáte a o minútu plačete? Len tak? Júnoví ľudia sú dosť náladoví a nikdy neviete, čo danom momente pokazí ich skvelú náladu. 

4. Nobelova cena

S najväčšou pravdepodobnosťou získate Nobelovu cenu. Štatisticky sa nemýlia! Ľudia narodení v júni sú veľmi kreatívni a teda s najväčšou pravdepodobnosťou budú ocenení nobelovkou.

5. Charizma

Ľudia narodení v júni sú často obľúbení a skvele vyzerajú. A nie len to! Júnoví ľudia majú nadanie na spev, tanec či šport. Sú sebavedomí a milujú byť iní!

6. Humor a sarkazmus

Ľudia narodení v júni sú jedni z tých, ktorí majú vždy rýchlu a vtipnú odpoveď na všetko. Sú absolútne veselí a pozitívni ľudia! Ak máte v okolí júnových ľudí, potom viete, o čom hovoríme.

7. Červený koberec

Jún je mesiacom, kedy sa narodili aj tieto celebrity ako Marilyn Monroe, Angelina Jolie, Natalie Portman, Kanye West, Kate Upton, Neil Patrick Harris, Zoe Saldana, Nicole Kidman, Meryl Streep a Ariana Grande. Všetko skvelí umelci, čo poviete?

8. Sú to blíženci či raci

Ak ste Blíženec, ste pokojný a láskavý. Sú to veľmi nadaní a schopní ľudia, preto sa ťažko rozhodujú, pre niečo trvalé. Učenie im nerobí problémy. Často striedajú priateľov a záujmy. Majú dobré predpoklady na podnikanie. Môžu byť z nich aj dobrí právnici alebo žurnalisti.

A ak ste Rak, ste zdržanlivý a prispôsobivý, občas váhavý. Radi ste stredobodom pozornosti. Milujete všetko romantické a tajomné. V práci využijete svoju dobrú pamäť alebo svoj cit a lásku k histórii. Ak sa rozhodnete pre herectvo, budete mať úspech.

9. Kameňom je perla, alexandrit a mesačný kameň a kvetom ruža

Podľa American Gem Society júnovým ľuďom sú osudné drahokamy ako perla, alexandrit a mesačný kameň. Perla symbolizuje krásu, bezpečie a harmóniu, alexandrit je kameňom kreativity a mesačný kameň podporuje lásku. A kvet? Keďže je ste vášnivec, vašim kvetom je ruža.  

Zdroj foto: Freepik


https://www.dazzling.news/a666/10-characterisitcs-of-people-born-in-june

https://www.romper.com/p/8-reasons-why-june-babies-are-badasses-because-birth-months-matter-9273060

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.