„Dvorenie“ v premávke

Síce to nie je najideálnejšie miesto na koketovanie, ale aj zo štvorkolesového tátoša je možné flirtovať. Zvyčajne sú to práve muži, ktorí  dávajú svetu poznať svoje postavenie, bohatstvo a moc, voľbou osobného vozidla...

freepik_elegant_male_driver_23

Doba sa však mení, a mnohé z nás dobehli mužov aj v tomto prezentovaní a „dvorení“. Ak to berieme z tohto pohľadu, pre obidve pohlavia je auto sexy symbolom. Väčšina žien a mužov vníma automobil ako znak spoločenského postavenia. Dôležitú úlohu pri výbere zohráva dizajn, farba, výnimočnosť typu,  značka, cena a sila motora.

V dopravnej premávke síce mnoho milostných vzťahov nevzniká, ale objavuje sa tam možnosť príjemného koketovania a prezentácie erotickej reči tela. Úsmevy, mrkanie, hra s obočím, prehrabávanie vo vlasoch vás zaiste nezradia! 

Koketéria za volantom

Pre flirtovanie sú stvorené kabriolety. Voľný priestor vytvára ilúziu bezprostredného kontaktu, väčšej prirodzenosti a dostupnosti. Ak už stojíte v dopravnej zápche v klasickom aute či kabriolete, na pomyselnom „semafóre“ máte zelenú k flirtovaniu. Stačí sa pozrieť do spätného zrkadielka a ak je tam ten „správny objekt“ a pohľad, ktorý vás zaujme, čakanie v preplnenej premávke vám rýchlejšie ubehne... 

Čo o nás hovorí spôsob jazdy

Spôsob šoférovania je aj naším zrkadlom v sexuálnom správaní... Z psychologického hľadiska totiž predstavuje symbolické vyjadrenie toho, ako sa správate v najintímnejších situáciách. Ste záludná alebo skôr predvídateľná? Máte sklon k agresivite, ste sebavedomá, uvoľnená, nervózna alebo sebecká? Prechádzate semafor na červenú? Žiaľ,  je to tak. Tento šoférsky neduh rovnako platí pre ženy aj mužov.

Nezabúdajme však, že predsa sa len v niečom výrazne líšime! Snáď všetci muži radi preceňujú svoje šoférske schopnosti. A najhoršími, najbezohľadnejšími a najhlúpejšími vodičmi bývajú poväčšine „mladí muži“, ktorí si rýchlou a nebezpečnou jazdou zvyšujú potenciu. Ani netušia, ako veľmi veľa tým vyjadrujú o svojej sexuálnej schopnosti..., tvrdia psychológovia.

Zdroj foo: Freepik

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.