Sú preč časy, keď si naše babičky vystačili s pozinkovaným drezom ukrytým v kuchynskom stole bez odpadu a tečúcej vody. Dnešné drezy by nám určite závideli.
Zdá sa, že usporiadaniu kuchynského priestoru sa venuje stále viac pozornosti. Možno je to preto, že varenie sa začalo meniť na záľubu...
Nielen spôsob prípravy jedál v rodine rozhoduje o tom, či si zvolíte plynový, elektrický alebo kombinovaný sporák.
Nevzdávajte sa klasickej rúry na pečenie, aj keď vaša kuchyňa ponúka iba minimálny priestor - "mikrovlnka" jej konkurovať nemôže...
Minimálne vyznávači destilátov budú potešene súhlasiť s konštatovaním, že voda už dávno nie najzdravší nápoj...
Stará múdrosť vraví, že srdcom domu je kuchyňa a srdcom kuchyne ohnisko. "Ohniskom dneška" je takzvaná varná zóna. Ako by mala vyzerať?
Základný náčrt kuchyne navrhuje projektant vždy podľa možností danej miestnosti a zároveň podľa konkrétnych potrieb jej užívateľov.
Rôznorodé pachy a para sú značne nepríjemné vedľajšie účinky varenia; vďaka digestorom však nepredstavujú neprekonateľný problém...
...a elektrické spotrebiče sa nie veľmi znášajú. „Vďaka“ silnému elektrickému náboju môžu ovplyvniť ich fungovanie a ľahko sa stane, že sa poškodia.
Máte kuchyňu menšiu ako je štandard? Aktivujte svoj zmysel pre detail a logické usporiadanie a vytvorte si účelný pracovný priestor.