Rýchla pomoc v časovej tiesni

Stalo sa nám to každej, že sme dostali na poslednú chvíľu lístky na spoločenské podujatie a nemali sme dostatok času na prípravu, akoby sme si predstavovali.


V takomto prípade vám pomôže aj vaša obľúbená kozmetička, ktorá poskytne prvú pomoc vašej pleti v podobe profesionálneho ošetrenia. Urobí vám príjemnú masáž tváre a dekoltu, aplikuje výživný krém a pleťovú  masku, ktorá rozžiari vašu tvár. Nakoniec upraví vaše obočie, prípadne napustí mihalnice a zbaví tvár nežiadúcich chĺpkov. Po takejto hodinke, budete pripravená na rýchly spoločenský mejkap, ktorý zvládne vaša kozmetička po ošetrení.

Preto nezúfajte! Aj v kritických situáciách sa nájde  riešenie, aby ste sa cítili na spoločenskej akcii, premiére opery alebo  návšteve plesu, vždy na úrovni.

Tipy a triky pri líčení

1 – Pred mejkapom vždy  najskôr naneste výživný krém s napínacím sérom, ak máte kruhy pod očami naneste liftingový mejkap, pri červených žilkách použite korektor na ich prekrytie.

2 - Mejkap zafixujte transparentným púdrom.

3 – Podľa typu tváre nanášajte štetcom lícenku. Na skrátenie tváre smerujte ťah po línii lícnej kosti a jej spodnej časti.  Na predĺženie tváre nanášajte pozdĺž lícnych kostí a na lícne kosti a po hranách tváre, ktorým sa dosiahne aj optické zúženie. Vystupujúce lícne kosti sa zjemnia nanesením lícenky po hranách spodnej časti tváre.

4 – Obočie je dôležité mať vždy upravené podľa veľkosti oka, kde je riedke môžete použiť hnedú ceruzku alebo hnedé tiene na korekciu. Pri hustom obočí sa naopak sa dotvaruje, prípadne zriedi  pinzetou.

5 - Pre trvácnosť rúžu začínajte kontúrovacou ceruzkou, ktorá pridá perám objem tam, kde chýba. Zúžené línie zaplníte hrubou kontúrovacou linkou. Rúž aplikujte štetcom ako aj lesk, ktorý scelí pery.

Pravidlo oči/ústa: Väčšinou platí, ak máte výrazný mejkap očí, tak pery len dotvárajú celkový charakter mejkapu.

Ošetrenie a vizáž: kozmetička Iveta Frátričová (+421 908 128 283)

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.