Ako sa starať o vlasy po lete?

Leto dá vašim vlasom zabrať. Preto si hneď na začiatku jesene doprajte kvalitnú vlasovú kúru a kozmetiku, ktorá prinavráti vašim vlasom ich lesk a silu. 

woman wind18

Leto okrem množstva výhod prináša aj niekoľko nevýhod. Medzi ne patrí aj jeho vplyv na vaše vlasy. Účinky slnka, slanej vody alebo chlóru môžu byť hrozbou, ktorá prináša svoje následky. Preto je dôležité dodržiavať starostlivosť o vlasy. Našťastie existujú spôsoby ako navrátiť vlasom ich sviežosť a život. 

Či už máte farebne upravené vlasy alebo nosíte svoj prirodzený odtieň, leto môže robiť zvláštne veci s farbou vašich vlasov. Blondínky a červenovlásky môžu zistiť, že ich vlasy môžu stratiť lesk a odtieň v dôsledku silného slnka alebo plávania v bazénoch s chlórovou vodou. Dokonca aj ľudia s tmavšími vlasmi môžu stratiť svoj odtieň a nechcene sa odfarbia do slabšieho odtieňu. Preto ak chcete navrátiť vašim vlasom svoju pôvodnú farbu, doprajte si kvalitnú vlasovú kúru alebo použite jednoduchšie riešenie, ktorým je zafarbenie. 

Vlasová kozmetika špeciálne navrhnutá pre poškodené vlasy vám pomôže vyriešiť tieto problémy. Podobné produkty existujú pre rovné, vlnité, hrubé alebo tenké typy vlasov, preto si jednoducho vyberte ten, ktorý je vhodný pre váš typ vlasov. Pri používaní vlasovej kozmetiky nezabudnite starostlivo dodržiavať všetky pokyny. 

Ak chcete pomôcť svojim vlasom zotaviť sa z nepriaznivých účinkov leta, budete musieť používať hydratačné výrobky počas niekoľkých týždňov. Výborným riešením je použiť keratín na vlasy. Výrobky ktoré obsahujú túto látku dodajú vašim vlasom silu, lesk, zabránia lámavosti a podporia ich rast. 

Aj keď ste veľmi opatrní, hrubé zaobchádzanie s vlasmi počas letnej sezóny môže viesť k ich poškodeniu. Preto si doprajte starostlivosť od odborníka. Skúsený stylista vám pomôže so starostlivosťou o vlasy. Tak predídete nepríjemným problémom. 

Nezabudnite, že leto nie je jediným ťažkým obdobím roka pre vaše vlasy. Zima je hneď za rohom a preto sa na ňu dôkladne pripravte. Pokračujte v hydratačných ošetreniach vlasov počas celej jesene, aby ste si udržali krásne, silné a lesklé vlasy aj v prípade, že sa počasie zmení.

2 komentárov

  • Komentár gijorgina %PM, %30 %703 %2019 %15:%dec napísal gijorgina

    baby ja som spočiatku bola veľmi skeptická ... vrátili sme sa od mora po dvoch mesiacoch a moje vlasy boli ako čistá lámavá slama ... hrôza des...masky z lekárne ani šampóny nepomáhali ...zúfalstvo ... už som videla, že sa budem musieť strihať :( ... skočila som si ku kaderníčke a tá čuduj sa svete mi poradila radu olaplex no7. ako záchranu a že ak by náhodou nezabral tak ma ostrihá a mne sa do mesiaca vlasy začali vracať do života, tak že si to okolie všimlo a teraz sú už úplne fit a nelámu sa ani v drdole ... prikladam link - http://bit.ly/31YFpAa

  • Komentár Eva %PM, %03 %893 %2019 %20:%okt napísal Eva

    ja si davam na zaciatok skoly vzdy zahustit a preldzit vlasy s clipinhair-om a nic extra nepotrebuju

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.