Testovacie sady, ktoré vám pomôžu vybrať si správne odtiene

Ak máte problém s výberom správneho odtieňa dekoratívnej kozmetiky Annabelle Minerals má pre túto účel nové mini sady, vďaka ktorým si môžete vyskúšať ten správny odtieň priamo na vašej pokožke.

am_0_9524

Je to skvelý spôsob ako sa oboznámiť s minerálnym líčením a ako dokonale vybrať vhodné produkty. Annabelle Minerals prináša 5 noviniek vo forme mini sád dekoratívnej kozmetiky. Zoznámte sa so sadami Full Face I'am Cool, Full Face Warm up.

FULL FACE I’M COOL - Testovacia sada minerálnej kozmetiky v chladných tónoch. Ak chladné farby zvýrazňujú vašu krásu, potom je Full Face I'am Cool pre vás ako stvorená. Experimentujte s ikonickými minerálnymi očnými tieňmi, lícenkami a púdrami pre konečný efekt. Sada obsahuje 8 vzoriek minerálnej kozmetiky, ktoré sa stanú základom každodenného líčenia v odtieňoch hnedej, sivej a ružovej.

Sada obsahuje zmatňujúcu minerálnu lícenku v odtieňoch Rose, Romantic a Nude. Saténové očné tiene v odtieňoch Cappucino, Chocolate a Platinum. Dva typy púdru pre konečný efekt: zmatňujúceho Pretty Matt a rozjasňujúci Pretty Glow. 

am_1_9524

Cena sady: 8,90 €

FULL FACE WARM UP – testovacia sada minerálnej kozmetiky pre líčenie v teplých tónoch. Ak sa cítite dobre nalíčená vo farbách vanilky, škorice a broskyne, potom je táto sada práve pre vás. Vyskúšajte minerálne tiene, lícenky a púdre, ktoré krásne zvýraznia neutrálnu, olivovú a teplú pleť.

Sada 8 vzoriek prírodnej kozmetiky obsahuje:

Zmatňujúcu minerálnu lícenku v odtieňoch Sunrise, Coral a Nude. Saténové očné tiene v odtieňoch Vanilla, Cinnamon a Nougat. Dva typy púdru pre konečný efekt: zmatňujúci Pretty Matt a rozjasňujúci Pretty Glow.

am_2_9524

Cena sady: 8,90 €

Sada mini mejkapov ACE THE BASE: COVERAGE MORE MELANIN

Testovacia sada mini krycích mejkapov More Melanin obsahuje tmavšie odtiene v troch podtónoch - chladným, neutrálnym a olivovým. Krycie mejkapy  sú vhodné pre každý typ pleti vďaka ich jemnému a prirodzenému zloženiu.

V sade More Melanim je 8 mini krycích mejkapov v tmavých tónoch.

Studený podtón: Natural Light, Natural Deep

Neutrálny podtón: Pure Light, Medium Pure Deep

Olivový podtón: Golden Sand, Golden Light, Golden Medium

am_3_9524

Cena sady: 8,90 €

Sada mini mejkapov ACE THE BASE: COVERAGE LIGHT ME UP, je sada mini krycích mejkapov v stredne tmavých odtieňoch. Ak hľadáte mejkap pre opálenú pleť, tieto produkty sú presne pre vás. V sade Light me up nájdete 8 mini krycích mejkapov v stredne tmavých odtieňoch Fair, Sand a Light.

am_4_09524

Cena sady: 8,90 €

Sada mini mejkapov ACE THE BASE: COVERAGE FAIR ENOUGH, v svetlých odtieňoch vhodných pre svetlú pleť. Vnútri nájdete 8 vzoriek.

Studený podtón: Natural Cream, Natural Fairest.

Neutrálny podtón: Pure Cream, Pure Fairest.

Olivový podtón: Golden Cream, Golden Fairest.

Teplý podtón: Sunny Fairest, Sunny Fair.

am_5_9524

Cena sady: 8,90 €

 

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.