Najlepšie rúže roku 2020

Čo nové povedať o rúžoch, keď sa už nich napísali desiatky článkov? Máme pre vás niekoľko typov, ktoré vám pomôžu pri výbere tých najlepších:

shutterstock_ruz_pery

1. Vivienne Sabo rúž na pery Rouge a Levres Merci

Aj lacný rúž môže byť dobrý. Dôkazom toho je Rouge a Levres Merci od francúzskej značky Vivienne Sabo. Obsahuje ricínový olej. Vitamíny E a C sa dodávajú perám výživu a starajú sa o regeneráciu buniek. Vynikajúce pre jesenné a zimné obdobie! Výrobca ponúka na výber 20 odtieňov. Jedinou nevýhodou je obal. V recenziách sa ľudia často sťažujú na rozdiely medzi obrázkom a skutočnosťou, lepšie si vybrať naživo. Obsahuje parfumové vône. Po nanesení zostáva na perách sladkastá chuť.

Plusy: nízka cena, veľká paleta farieb, obsahuje veľa výživných zložiek.Mínusy: jednoduché balenie, sladkastá príchuť(nie každý ju má rád).

2. Rimmel rúž na pery Lasting Finish

Hydratačný rúž Lasting Finish od Rimmel patrí do kategórie perzistentných. Keď ho raz vyskúšate, už si ho necháte na dlho! Výživné zložky vo forme ricínového oleja a karnaubského vosku vyživujú pery. Výrobca ponúka na výber 16 odtieňov. Krémová textúra je vhodná na mikrotrhlinky a suché pery https://makeup.sk/categorys/23444/. Môže sa používať aj bez ceruzky. Nedostatkom možno nazvať jeho neskutočnú popularitu – hneď ako sa výrobok objaví na trhu, rýchlo zmizne z regálov.

Plusy: vynikajúca trvanlivosť; 16 odtieňov na výber; výživné látky nevysušujú pery.Mínusy: nie vždy sú k dispozícii v maloobchodných predajniach.

3. Bourjois rúž na pery Rouge Velvet The Lipstick

Matný rúž je veľmi populárny, preto Bourjois vyvinul rúž Rouge Velvet The Lipstick. Má hydratačný účinok, takže pery by nemali vyschnúť. Výrobca ponúka na výber 26 odtieňov. Neobsahuje parfumovú vôňu, preto cítiť mierne chemický zápach, ktorý nemusí voňať každému. Rúž je malý, iba 2,4 g miesto obvyklých 4 g. Nákup sa teda nedá nazvať ekonomickým, ale stojí to za to!

Plusy: vynikajúci matný efekt; pevnosť; bohatá paleta (na výber 26 odtieňov); ľahko sa aplikuje.

Mínusy: malý objem; veľa "chémie" v zložení; špecifický zápach.

Zdroj obrázku: Roman Samborskyi / Shutterstock.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.