Dámy, máte pár kilo naviac a nechcete byť samy? Nájdite svoju vlastnú krásu a lásku!

Už dávno-pradávno neplatí, že len chudé ženy s ideálnymi mierami sú nejakým synonymom a symbolom krásy. Táto krátka éra je už za nami a dnes sa spoločnosť pozerá na ženskú krásu inak než počtom kilogramov či porovnávaním postavy.

Záleží totiž na vnútornej kráse a ženskom vyžarovaní. Na druhej strane, bez akýchkoľvek predsudkov, to majú ženy s niekoľkými kilogramami navyše stále o niečo náročnejšie pri nadväzovaní vzťahov a nových známostí. Tie menej šťastné, ktoré počas štúdia či v práci nenarazili na svojho vysnívaného partnera, však nemusia zúfať. Existujú internetové zoznamky, ktoré odbúravajú akékoľvek predsudky a sú určené špeciálne ženám s niekoľkými kilogramami navyše.

Diskrétne a seriózne

Samozrejme, nie je zoznamka ako zoznamka. Žiaľ, internet je miestom anonymity a úprimne treba povedať, že často aj falošných profilov či klamstiev. Preto poznáme špecializované zoznamky pre bacuľky, ktoré sú podmienené registráciou a zaplatením členstva. Platba za členstvo nie je nejakým prvoplánovým úmyslom poskytovateľa získať finančné prostriedky. Nie, je účinným spôsobom, ako odfiltrovať špekulantov, klamárov a falošné profily. Takže ak mierite na takúto zoznamku, kde si chcete nájsť partnera, odporúčame tie s prepracovaným prihlasovaním a VIP členstvom. Zoznamky pre bacuľky sú, pochopiteľne, určené pre ženy, ktoré majú o niekoľko kilogramov navyše, no, samozrejme, majú svoju vlastnú krásu a môžu si nájsť lásku. Online zoznamovanie je trendom a práve vďaka nemu môžete nájsť svojho potenciálneho životného partnera.

shutterstock_1784190098

(Zdroj foto: insta_photos / Shutterstock.com)

Je krásne byť sama sebou

Ako sme už spomínali, chudá postava a ideálne miery už dávno nie sú symbolom ženskej krásy. Naopak, aj pre mužov je oveľa atraktívnejšie, ak je žena sama sebou. A skúste sa opýtať desiatich mužov, či sa im viac páčia ženy so vzorovou a chudou postavou modelky, alebo ženy so svojou vlastnou krásou a niekoľkými kilogramami navyše. Mnohí by si vybrali druhú možnosť. Aj preto je na zoznamkách pre bacuľky zaregistrovaných veľa mužov, ktorí nemusia mať nutne tiež sami o niekoľko kilogramov viac. Je tam aj veľa takých mužov, ktorým sa vyslovene páčia ženy kyprejších tvarov a chcú sa tam s nimi zoznámiť. Čo to teda znamená pre vás ako ženy? No predsa ešte väčší a lepší výber z potenciálnych partnerov! Preto má naozaj zmysel zaregistrovať sa na zoznamke pre bacuľky. Každá takáto žena tam môže byť sama sebou, pretože to je to najkrajšie, ak sa na nič nehrá a je skutočne sama sebou.

shutterstock_464200619

(Zdroj foto: Syda Productions / Shutterstock.com)

Najmä diskrétnosť

Pri zoznamovaní sa prostredníctvom internetu je dôležitá diskrétnosť. Úprimne, ženy s niekoľkými kilogramami navyše si na diskrétnosti prirodzene ešte viac zakladajú. Preto odporúčame pozrieť si porovnávač zoznamiek pre bacuľky, vďaka ktorému si prezriete dostupné zoznamky a môžete nájsť tú najlepšiu, resp. najvhodnejšiu. Zásadným aspektom je práve serióznosť. Prirodzene, pri zoznamovaní sa je potrebné uverejniť aj niekoľko svojich fotiek. Práve overené a seriózne zoznamky s členstvom, za ktoré je potrebné si zaplatiť, sú garanciou toho, že nedôjde k zneužitiu fotiek či ohrozeniu diskrétnosti. Naopak, sú oveľa bezpečnejšie než klasické a bezplatné zoznamky, kam sa môže zaregistrovať každý a vy sama vlastne neviete, s kým si píšete.

Aj vy si zaslúžite lásku

Ako sme už naznačili v úvode, dnes rozhoduje vnútorná krása. Sme krásne také, aké sme na tento svet prišli a záleží najmä na našom vyžarovaní a vnútornej kráse. Preto aj keď žije žena sama a má možno pár kilogramov navyše, nemala by zúfať. Láska môže čakať rovno za rohom. A za ten roh ani nemusíte osobne ísť. Hitom a trendom dneška sú online zoznamky, pričom odporúčame špecializované a overené zoznamky pre bacuľky, ktoré sú vyslovene určené pre ženy s pár kilogramami navyše, ktoré hľadajú priateľstvo, vzťah, flirt a lásku.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.