5 prekvapivých detailov, ktoré si muži všímajú na ženách

Napísal Kristína Chudá 23. jún 2023

Tieto prekvapivé detaily môžu mužov odradiť alebo naopak utvrdiť v tom, že sú na „dobrej adrese“. Nie je žiadnym prekvapením, že väčšina mužov si na ženách v prvých okamihoch všíma postavy, jej proporcie, ďalej vlasy, oči, pleť a úsmev.

freepik_charm_lady_23

Pokiaľ žena postúpi do ďalšieho „levelu“ muži si všímajú nasledujúce detaily. Dbáte na ne?

Zuby prezradia všetko!

Zanedbané zuby budia nedôveru, a ak dokonca chýbajú alebo sú veľmi poškodené, ani najdokonalejšia postava a tvár anjela neočarí muža natoľko, aby žene so skazeným a zanedbaným chrupom podľahol. Pri pohľade na chýbajúce či pokazené zuby v kontraste s inak príjemnou vizážou si takmer každý vybaví príslovie: „Hore huj, dolu fuj.“

Špinavé topánky vzbudzujú nedôveru

Špinavé topánky u žien vníma mnoho mužov veľmi negatívne. Čo si budeme rozprávať, každý muž, napokon aj každá žena má rada partnera čistého a upraveného. Špinavé, otrhané botasky nezachránia ani dlhé nohy v minisukni. Naopak, taká žena skôr vzbudí dojem lacnej „krásky“ na jednu noc, ktorej nemožno príliš dôverovať.

Farba a štýl oblečenia môže vydesiť

Oblečenie hýriace farbami môže v našej kultúre pôsobiť až bláznivo a ľahko hystericky. Avšak aj jednotlivé farby majú svoj vplyv na psychiku, skvelým príkladom sú výrazné odtiene červenej. V žiarivo červených šatách akákoľvek žena bude len ťažko vyzerať ako svätica, plachého muža môžu krikľavo červené šaty dokonca vydesiť.

Nechty prezradia aj odradia

Niektorí páni si potrpia na perfektnú trendy manikúry, ktorej dominujú gélové nechty všetkých farieb a vzorov, iní majú radi prirodzene vyzerajúce kratšie nechty. Avšak žiadny muž nemá rád špinavé pazúriky s trčiacimi zádermi či do mäsa ohryzené prstíky. Špinavé ženské nechty pôsobia podobne ako pokazené zuby a nechty. Vzbudzujú v podvedomí otázky na duševnú rovnováhu ich nositeľky. Nechty nie je radno podceňovať, vypovedajú o nás ozaj veľa.

Vôňa – menej je viac

Aj od sympatickej a príjemnej ženy môže mužov odradiť vtieravý, presladený parfum alebo napríklad množstvo, v ktorom bola zvolená vôňa použitá. Menej je v tomto prípade spravidla viac. Výskumy ukazujú, že mnoho mužov dáva prednosť prirodzenosti a jemným vôňam. Mnoho mužov by dokonca uvítalo, keby sa ženy aspoň v niektorých situáciách nevoňali umelými vôňami vôbec – podľa mnohých pánov postačí len vôňa mydla a čistota.

Zdroj foto: Freepik


https://www.dama.cz/clanek/5-prekvapivych-detailu-kterych-si-muzi-vsimaji-na-zenach-dbate-na-ne#part=5

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.