Jednoducho zariadené spálne určené prioritne na oddych

Miestnosť, ktorá je prioritne určená na regeneráciu, by mala byť zariadená stroho. Čím menej nábytku budeme mať v spálni, tým kvalitnejší spánok budeme mať. Tento fakt potvrdzuje aj viacero výskumov týkajúcich sa kvality spánku. Ako si ale zariadiť spálňu, aby ste si v nej dokonale oddýchli?

val ticketpsektorovy nabytok

Posteľ, ktorá vám poskytne pohodlie

Prvý kus nábytku, ktorému by sme sa mali špeciálne venovať, je posteľ. Posteli prispôsobujte ostatné zariadenie spálne. V súčasnosti sú moderné práve vysoké celočalúnené postele s mohutným čelom. Dokážu im však konkurovať masívne postele z kvalitného dreva. Čo sa týka cenovej kategórie, cenovo vás zaujmú viac čalúnené postele. Kvalitou sú však na tom lepšie práve masívne postele, ktoré vám bez problémov vydržia aj tridsať rokov. Stačí len vymieňať matrace.

Ak sa rozhodnete pre konkrétne morenie dreveného dreva, nezabúdajte ostatný spálňový nábytok prispôsobovať moreniu masívnej postele. Všetok nábytok v spálni by mal byť jedného farebného prevedenia. Nech už si vyberiete ktorýkoľvek typ postele, uprednostnite takú, ktorá vám poskytne pohodlie.

Šatníkové skrine s dostatkom úložného priestoru

Každá žena potrebuje dostatok úložného priestoru na oblečenie. Aby ste však mohli uložiť všetko svoje oblečenie, potrebujete priestranné šatníkové skrine, ktorá vám poskytnú dosť úložného priestoru nielen na vešanie, ale aj ukladanie do políc. Okrem vstavaných skríň na chodbe investujte do priestrannej šatníkovej skrine, ktorá bude farebne ladiť s manželskou posteľou.

Jednoducho zariadené spálne majú okrem postelí a jednoduchých šatníkových skríň aj nočné stolíky. V prípade, že nedisponujete veľkým priestorom, zabudnite na nočné stolíky a namiesto nočných stolíkov ušetrite priestor na komodu a stojacu lampu – tienidlo. Nezabúdajte však aj na doplnky – minimalistické posteľné obliečky, štýlový prehoz a luxusné závesy.

Zdroj foto: Marmex nábytok

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.