Zvládnite dekorovanie interiéru pomocou týchto rád

Interiérový dizajn sa neustále mení, no šikovné ženy, ktoré milujú dekorovanie, nemôže zaskočiť žiadny nový módny trend. Svoju domácnosť si zariadia nadčasovými dekoráciami, z ktorých sa budú tešiť aj niekoľko rokov od ich kúpy.

decoration flat18

Ak vás po prerábaní vášho domova čaká už tá príjemnejšia časť, tým myslíme dekorovanie interiéru, máme pre vás pár šikovných rád, ktoré vám dekorovanie uľahčia.

Kombinujte maximálne tri farby

Pri výbere dekorácií si dávajte pozor, aby ste nekúpili také dekorácie do bytu, ktoré sa k sebe nebudú hodiť. Uprednostnite moderné bytové dekorácie nadčasového charakteru, ktoré sú vyrobené vo farebne neutrálnom prevedení. Odporúčame hnedé, biele, béžové dekorácie, ktoré skombinujete s akýmikoľvek inými farebnými.

Interiéroví dizajnéri odporúčajú kombináciu maximálne troch farieb. Ak skombinujete dekorácie v štyroch a viac farebných prevedení, interiér nebude vyzerať moderne a nadčasovo. Práve naopak, vytvoríte jeden chaos bytových doplnkov, ktoré k sebe neladia a už na prvý pohľad upútajú pozornosť návštevy. Jedna dominantná farba a dve, ktoré sa budú navzájom dopĺňať, sú ideál.

Dekorácie prispôsobujte štýlu bývania

Pri výbere dekorácií do konkrétnych miestnosti hľaďte predovšetkým na to, v akom štýle je zariadená daná miestnosť, resp. celá domácnosť. Ak si neviete poradiť, nakuknite na známe webové portály, ktoré pravidelne pridávajú nové inšpirácie na bývanie a možno vás pár nápadov osloví.

Je dôležité, aby dané dekorácie v miestnosti boli prispôsobené štýlu bývania. Najznámejšie sú minimalistický štýl bývania, provensálsky, vidiecky a industriálny štýl bývania. Dekorácie okrem štýlu bývania prispôsobujte aj farebnému prevedeniu stien.

Predstava 

Ak ste absolvovali kompletnú „prerábku“ nehnuteľnosti a mali ste doma spoľahlivú stavebnú firmu, ktorá vám všetko v danom termíne prerobila, vedzte, že teraz vás čaká už len tá príjemnejšia časť rekonštrukcie, a to zariaďovanie. Už pri danej rekonštrukcii musíte mať ako-takú predstavu, ako bude interiér vyzerať po kompletnej rekonštrukcii.

Dekorovanie interiéru zvládnete bez najmenších problémov. Skôr, ako sa pustíte do rekonštrukcie interiéru, určite si štýl bývania a držte sa ho. Nezabúdajte ani na správne kombinovanie farebných dekorácií.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.