Buďte sama sebou...

...zdvihnete svoju cenu. Zabudnite na zbytočnú slušnosť a prispôsobovanie; zaujmite životný postoj, ktorý vás zviditeľní. Budete šťastnejšia. Svet sa mení a žiada viac... Hoci si to niektorí ešte nevšimli, už dávnejšie nie sú v kurze archaické typy pritakávajúcich bábik a hlučných silákov.

freepik_smartwoman_23

Naopak, čím je žena samostatnejšia a nezávislejšia, tým je modernejšia a atraktívnejšia; muž v dnešnej dobe zasa "zaboduje" kultivovanosťou a slušnosťou. Zjednodušene povedané, "nosí sa" samostatnosť a úroveň. A to nielen na pracovisku a v spoločnosti, ale aj v partnerských vzťahoch. Ak teda svojmu milovanému telefonujete, SMS-kujete a e-mailujete každú hodinu (či už kvôli kontrole alebo vyznaniu lásky), začína sa vaša príťažlivosť nebezpečne blížiť k nule. Odhaľujete totiž svoju závislosť a obavy. A to je naozaj málo atraktívne. To, čo sa cení, a čo zaujme, je samostatnosť, osobitosť, komunikatívnosť, vtip a šarm. Najlepšie na tom všetkom však je, že tieto dispozície dokonca predčia dokonalosť silikónových vnád (ktorých sa svet pravdepodobne už prejedol), čo môže ženu spoločensky posunúť dopredu a zabezpečiť jej konečne adekvátne postavenie.

Buďte teda príťažlivá a...

...Nenechávajte sa zaskočiť - ani slovom ani situáciou. Používajte presne cielené argumenty a nedajte sa vyprovokovať k hádke. Pamätajte: veľký formát sa nikdy nezníži na úroveň menšieho.

...Nezaoberajte sa neustále svojím vzhľadom. Nemyslite nepretržite na svoju váhu, šírku bokov či veľkosť poprsia; a nepanikárte, keď vám po zaplatení účtov nezostane na posledný model kabelky od Vuittona... Je to to posledné, čo zvýši vašu príťažlivosť.

...Keď si to situácia vyžaduje, zosilnite hlas alebo udrite knihou o stôl. Ako sa vraví, všetko má svoje hranice... Nebojte sa v správnej chvíli uvoľniť a zmeniť štýl; skutočná osobnosť vie ukázať šírku skrytých rezerv.

...Nebuďte asexuálna, to vašu autoritu nezvýši; neakceptujte však žiadne sexistické narážky a prejavy. Neuväznite samu seba v omyle, že ak chcete byť niekto, musíte vyzerať takmer bezpohlavne. Vysoké podpätky dokonale ladia s vysokou inteligenciou. Samozrejme, všetko si žiada cit pre mieru... Pokiaľ sa ale cítite dobre v maskulínnych mokasínach, nevzdávajte sa ich.

...Nedramatizujte. Nevnucujte okoliu svoje citové výlevy (na to je ako adresát vhodná - z času na čas - blízka priateľka alebo psychoterapeut) a neprejavujte sa ako klbko citov.

...Nechcite nikoho vlastniť. Nesledujte celodenný program svojho milovaného, nevtierajte sa do každej jeho spoločnosti, nehrabte sa v jeho osobných veciach... Ak to dokážete, váš vyvolený bude môcť voľne dýchať - jeho mozog bude mať dostatok kyslíka - a on bude môcť normálne reagovať. Vy na tom "zarobíte" dvojnásobne: zvýšite svoju cenu a vyhnete sa hlúpym reakciám.

...Správajte sa vždy ako dospelá inteligentná žena, ktorá so sebou nenechá zametať. Budete šťastnejšia.

Zdroj foto: Freepik

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.