Otestujte sa a spoznajte tajomstvo úspechu...

Aké tajomstvo úspechu skrýva neporiadok vo vašej domácnosti? Neznášate neporiadok? Nie ste sama: až 91 percent amerických žien hovorí, že neporiadok je najväčší problém v domácnosti.

test_16

Ak máte neporiadok najmä...

VO STUPNEJ HALE:

Tajomstvo vášho úspechu je odpočinok.
„Neporiadok v hale znamená, že podvedome oddeľujete svoj verejný a súkromný život. Tak veľmi sa snažíte, aby vám práca nezasahovala do súkromia, že ju doslova, nechávate pred dverami,“ hovorí Paulová. Bez ohľadu na to, aká činná ste v práci, v srdci ste domácky založená.

V SPÁĽŇOVEJ SKRINI:

Tajomstvo vášho úspechu je elegancia.

„Kopa šiat, blúzok, topánok, peňaženiek a šálov, ktoré zbierate , nie je znakom márnivosti, ale skôr úspechu: viete, že keď vás vnímajú ako upravenú, je to polovičné víťazstvo,“ hovorí Paulová. Tak pokračujte a urobte si módnu prehliadku. Nie je to len zábava, ale cenná investícia do budúcnosti.

NA PRACOVNOM STOLE ALEBO V DOMÁCEJ KANCELÁRII:

Tajomstvo vášho úspechu je kontrola.

Pokladničné bloky, staré účty, listy... odkladáte si každý zdrap papiera, pretože si myslíte, že by ste ho mohli niekedy potrebovať, aby ste ustriehli domáce financie? „Ľudia, ktorí majú tendenciu byť vyššími manažérmi, dobre zvládajú krízy, dokážu mať totiž veci pod kontrolou,“ hovorí Paulová.

NA KONFERENČNOM STOLÍKU:

Tajomstvo vášho úspechu sú vedomosti.

Aký je najbežnejší neporiadok na konferenčných stolíkoch? Predsa noviny, časopisy a knihy! „Ľudia s týmto typom neporiadku majú zvedavú myseľ, zaujímajú sa o svet okolo seba a neustále vyhľadávajú nejaké informácie,“ hovorí Paulová.

NA KUCHYNSKOM STOLE:

Tajomstvo vášho úspechu je priateľstvo.

„Kuchynský stôl je srdcom a centrom domu, je to tradičný symbol spolupatričnosti a starostlivosti,“hovorí Paulová. „Čím viac ho máte zaprataný, o to väčšou prioritou je pre vás rodina a priatelia.“

Ale kým ho zametiete pod koberec, prečítajte si toto: podľa expertov je miesto, kde zhromažďujeme nepotrebné veci, výborný ukazovateľ vašich tajných zbraní! Ako to? „Zbytočné veci máme tendenciu ukladať na miestach, kde vynakladáme najviac duševnej a fyzickej energie,“ odhaľuje Marilyn Paulová, autorka knihy /Je ťažké urobiť zmenu, keď si neviete nájsť kľúče/. Prečítajte si, čo hovorí neporiadok o vašom úspechu!

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.