Ako pritiahnuť do vášho obchodu ľudí? Pomôže LED obrazovka

Splnili ste si svoj sen a máte vlastný butik, či nejaký iný obchod? A naviac na lukratívnej adrese, kde máte šancu osloviť množstvo zákazníkov? Avšak pochopiteľne nie ste na tejto adrese jediná a tak rozmýšľate, ako sa odlíšiť od konkurencie?

shutterstock_w_0622

Nelepte už plagáty do výkladu

Ak ste na otázky v úvode odpovedali trikrát áno, máme pre vás tip na riešenie, ktoré k vašej predajni určite pritiahne oči okoloidúcich a tým pádom zvýši šancu, že k vám niekto zavíta. Týmto riešením sú pútavé transparentné LED obrazovky.

Už bolo dosť vylepovania plagátov do výkladu! Tie totižto (ak majú zaujať) musia byť profesionálne vytlačené na väčšom formáte, čo síce na prvýkrát nemusí vyzerať draho, ale ako budete takéto reklamné plagáty obmieňať, rýchlo zistíte, že náklady sa len kumulujú a kumulujú. A to sme nespomenuli to čistenie výkladu od lepiacej pásky!

Pútavý dizajn a bezproblémová montáž a údržba 

Práve transparentné LED obrazovky riešia všetko, čo vám kedy na lepení plagátov vadilo. A pritom prinášajú pridanú hodnotu v tom, že takouto obrazovkou zaujmete rozhodne viac ako reklamným plagátom.

Jedinečná technológia, ktorú takéto obrazovky využívajú, prepúšťa až 80% prirodzeného svetla. Nezakryje tak vnútro vášho obchodu, len ho doplní o dynamický efekt, ktorý určite zaujme okoloidúcich. Vďaka vysokému jasu takýchto obrazoviek sú viditeľné aj na slnku, takže sa dajú použiť aj mimo uzatvorených priestranstiev obchodných centier.

Ak náhodou nastane nejaká porucha, nemusíte mať starosti, servis LED obrazoviek nie je vôbec náročný. Nemusíte sa pritom báť, že by ste vo výklade nemali miesto na transparentnú LED obrazovku. Vyžadujú len minimálny priestor a majú malú hmotnosť, takže takúto obrazovku zmestíte v podstate kdekoľvek. A nebude mať negatívny dopad na vzhľad vášho obchodu.

Zdroj obrázka: Autor: Artem Furman / Shutterstock.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.