Rozmýšľate, čím nahradiť vaše billboardy?

Reklama sa s nástupom moderných technológii výrazne zmenila. Z fádnych billboardov sa vo veľkej miere presunula do online priestoru na rôzne internetové vyhľadávače, či sociálne siete. Ak však chcete stále oslovovať aj ľudí v „reálnom svete“ aj takáto reklama sa dá robiť modernejšie.

shutterstock_bilbord

Nahraďte billboard LED obrazovkou

Ako? Stačí nahradiť nevkusné billboardy oveľa krajšími a dokonca efektívnejšími outdoorovými LED obrazovkami. Moment, povedali sme efektívnejšími? Áno, mnohé výskumy už dokázali, že viac ako bežný billboard upúta ľudí svietiaca, pestrá a dynamická LED obrazovka.

Efektivita takýchto obrazoviek však nespočíva len v tom, že sú schopné viac upútať ľudí. Vďačia za to aj jednoduchosti ovládania, respektíve „vymieňania“ reklamy. Zvládne to každý, kto vie používať počítač. Netreba tak napríklad pri zmene reklamy takúto obrazovku „premaľovať“ ako billboard, čo umožňuje podstatne rýchlejšie a jednoduchšie zmeny bez dodatočných nákladov.

LED obrazovky sú skvelým riešením aj v interiéroch

LED obrazovky však nenájdu svoje využitie len v exteriéri. Pre reklamu sú vhodné aj moderné indorové LED obrazovky. Tie sú taktiež veľmi efektívne nielen z dôvodov uvedených pri outdoorových obrazovkách, čiže schopnosti viac zaujať ľudí, či jednoduchej obsluhe.

Ich efektívnosť spočíva aj v tom, že v dobre osvetlených interiéroch môže byť jas obrazovky naozaj minimálny, čo sa samozrejme rovná minimálnemu odberu energie. Nemusíte sa tak báť, že moderná reklama v podobe LED obrazovky by bola príliš nákladná na to, aby sa vôbec oplatila investícia do nej.

A o to predsa v akomkoľvek druhu reklamy ide. Maximalizovať výnosy, ktoré dokáže priniesť a zároveň minimalizovať náklady na jej fungovanie. Len reklama, ktorá toto dokáže, je skutočne efektívna a prináša želaný úžitok.

Zdroj obrázka: Autor: TH2I Shutter Rich / Shutterstock.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.