Čo potrebujete vedieť o zakladaní vlastnej spoločnosti?

Priznajte sa, určite ste si neraz na pracovnej porade predstavovala, aké by to bolo mať vlastnú spoločnosť a stáť na mieste vášho šéfa? Vkročíte do zasadačky v elegantnom saku, úzkej sukni, vysokých opätkoch a vaši zamestnanci čakajúci na začiatok pracovnej porady okamžite stíchnu. Taký rešpekt budú mať pred svojou šéfkou.

shutterstock_18821

Založiť si spoločnosť nemusí znamenať stráviť dlhé hodiny na úradoch 

Mať vlastnú spoločnosť však nie je len o zadávaní úloh na poradách a počítaní zisku. Aby sa z vašej firmy stala veľká a významná spoločnosť, musíte na jej budovaní usilovne pracovať. Ak práve uvažujete, že si začnete plniť tento svoj sen a založenie s.r.o. v 2021 je vaším cieľom, hneď na úvod máme pre vás jeden tip, ktorý vám ušetrí veľa času a hlavne nervov pri behaní po úradoch.

Môžete sa mu totižto kompletne vyhnúť. Stačí, ak si založenie svojej s.r.o. objednáte. V takomto prípade budú všetky registrácie a iné náležitosti vybavené za vás. Okrem toho vám bude mať kto poradiť ohľadom výberu najvhodnejšej vlastníckej a riadiacej štruktúry, aby boli naplnené všetky vaše predstavy. Podnikať tak budete môcť začať bez námahy za čas kratší ako dva týždne.

Lukratívna adresa za minimálnu sumu

Ďalšou vecou, ktorá zvykne robiť starosti všetkým, čo rozmýšľajú nad založením vlastnej s.r.o., je nutnosť sídla spoločnosti. To pritom nemôže byť vaša domáca adresa. Ak však hneď od začiatku nebudete potrebovať reálne priestory (na tie porady), naša legislatíva umožňuje mať ako sídlo virtuálnu kanceláriu.

Takéto virtuálne sídlo je dobré zriadiť si na nejakej lukratívnej adrese. Zvýši to totižto imidž vašej spoločnosti. Nie je to však len o budovaní imidžu. S virtuálnou kanceláriou budete mať zabezpečený príjem zásielok s notifikáciami prostredníctvom emailu, SMS správy, či telefonicky. A ak budete chcieť, môžu vám byť vaše zásielky preposielané na vami zvolenú adresu.

Zdroj obrázka: Autor: fizkes / Shutterstock.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.