Výhody práce v zahraničí

Práca v zahraničí stále láka viac a viac Slovákov. Niet sa čomu čudovať, za hranicami vo väčšine prípadov nájdu lepšie pracovné ohodnotenie, vyššiu životnú úroveň, kultúrnejšie prostredie či žičlivejšiu atmosféru.


Aké výhody prináša práca v zahraničí a ako ju získať?

To všetko zaváži na miske váh, ktoré rozhodujú o tom, či ísť alebo neísť pracovať mimo Slovensko.  Láka aj vás práca v zahraničí, ale neviete, ako sa k nej dostať a zároveň máte strach, aby vás niekto nepodviedol? Chceli by ste pracovať ako opatrovateľka v Anglicku a zarábať viac ako 1500 € mesačne? Riešenie je jednoduché.

Stavte na overenú agentúru

Našťastie je obdobie, keď sa z každej strany valili ponuky práce v zahraničí od podvodníkov, preč. To však neznamená, že nemusíte byť opatrný. Preto využite skúsenú personálnu agentúru, ktorá vám pomôže nájsť si prácu v zahraničí. Láka vás pracovať ako opatrovateľka? Využite služby personálnej agentúry Atena. Prečo si vybrať túto agentúru? Od roku 2008 má na svojom konte viac ako 177 tisíc spokojných klientov, ktorým našli prácu. Okrem toho vám pomôže nájsť ubytovanie v zahraničí, zaplatí za vás cestu, ktorú uhradíte až po prvých zarobených peniazoch a tiež vám pomôže overiť vaše jazykové schopnosti aj cez telefón.

Výhody práce v zahraničí

Tou najväčšou výhodou je vyšší plat. Vďaka práci zdravotnej sestry v Anglicku môžete zarobiť aj 4000 € mesačne. To, čo tam zarobíte za týždeň, to je vaša najlepšia výplata, ktorú ste na Slovensku dostali za mesiac. Veľkou výhodou je aj zdokonalenie si jazyka. Môžete spojiť zarábanie peňazí s učením sa. Keď sa plánujete vrátiť na Slovensko a zamestnať sa vo firme, kde požadujú perfektnú angličtinu, je toto pre vás skvelá voľba.

Ďalšie výhody práce v zahraničí

Veľkou výhodou práce v zahraničí pre mladých ľudí je, že sa osamostatnia a skúsia si, ako vyzerá začínať od nuly. Sú to skvelé skúsenosti, ktoré po návrate na Slovensko využijú vo svoj prospech. Okrem toho, ak nepracujete v Anglicku dlhšie ako jeden rok, máte nárok na vrátenie daní. A ako čerešnička na torte je úžasná možnosť cestovať a spoznávať tie najtajnejšia zakútia danej krajiny, ktoré by ste ako turista nemali šancu spoznať. Rozmýšľať aj vy o práci v zahraničí? Navštívte Atena.sk a tam pre vás nájdu ideálnu pracovnú pozíciu.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.