5 vecí, ktoré si muži na ženskom tele nevšímajú

Napísal Kristína Chudá 14. január 2024

Čo nemusíte skrývať? Strávite hodiny pred zrkadlom, aby ste vyhladili všetky záhyby, zakryli vypukliny, zamaskovali posledný pupienok? Ak to robíte preto, aby ste sa páčili mužom, možno vás trochu sklameme. Mužom na mnohých veciach nezáleží. 

parik_m_z_1200x800

Ženu vnímajú ako celok s výraznými sexi obmedzeniami. Čo si však muži na vašom tele nevšímajú?

Záhyby

Väčšina žien má na nejaký ten záhyb, faldík alebo nie úplne hladkú pokožku. A predstavte si - muži to vedia, muži s tým počítajú a mužom to až tak nevadí. Ak okolo neho prejde žena, ktorá vyzerá sebavedomo, usmieva sa a vie sa predať, ani by ho nenapadlo pozrieť sa, či nemá na bokoch niečo navyše a určite nebude pri bazéne hľadať celulitídu. Celkový dojem jednoducho vždy preváži nad detail.

Prsia

Vystavte svoje prsia na obdiv. Väčšina mužov sa zhoduje, že nezáleží na tom, či sú vaše prsia veľké alebo malé. Dôležité je, aby ste ich pekne ukázali vo svojom oblečení. To nemusí nutne znamenať výstrih po kolená, stačí priliehavý sveter. Prsia, ktoré nie sú zvýraznené, pre mužov neexistujú. Rozhodne si nerobte starosti s ich veľkosťou alebo tvarom. Len na ne nepoukazujte, ak ich nechcete vystaviť na obdiv.

Ako to máte tam dolu

Mnohým mužom je jedno, ako sú ženy tam dole upravené. Väčšina mužov nie sú vyslovene milovníkmi ani úplne hladkej pokožky, ani úplného ochlpenia, ale majú radi všetko medzi tým.

Jazvy

Niektoré ženy sú nervózne z jaziev po operácii alebo materských znamienok, ale väčšina mužov s nimi nemá problém. Naopak, vždy je to pre ženu jedinečné.

Menšie vrásky

Pod dôkladným svetlom a pred zrkadlom možno uvidíte rozdiel, ale väčšina mužov, a dokonca ani vašich kamarátok, si ich nevšimne. Jedna z teórií hovorí, že ostatní vás vidia tak, ako sa vidíte zo vzdialenosti piatich krokov. Skúste niekedy pred zrkadlom trochu ustúpiť a povedzte si: Je naozaj potrebné, aby som sa za to hanbila?

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.