Fotoknihy s umelou inteligenciou od Happy Foto

Aj váš mobil je po okraj plný krásnych fotografií cenných momentov vášho života? Zachytili ste, ako vaše deti rastú, úchvatné zábery z ciest, milé a zábavné chvíle s rodinou či priateľmi? Tieto významné momenty najlepšie zvečníte v podobe kvalitnej, elegantnej fotoknihy.

happy_foto_1_18322

Významné chvíle našich životov si chceme uchovať navždy. Preto je dôležité fotografie zvečniť v papierovej podobe, keďže vieme, aké sú elektronické dáta citlivé na vymazanie. Kedysi bolo tvorenie fotokníh prácne a namáhavé, no dnes všetko za vás urobí umelá inteligencia.

Aplikácia HappyFoto smart moments za vás nielen fotografie nahrá a upraví, ale dokonca aj vyberie tie najkvalitnejšie zábery. Vy už len doladíte detaily, zvolíte si jeden z formátov a atraktívnych dizajnov a rozhodnete sa pre finálnu podobu svojej fotoknihy. 

happy_foto_2_18322

HappyFoto ponúka fotoknihy aj v prémiovej knižnej či zošitovej podobe, v mäkkej či pevnej väzbe, na výber sú aj rozličné papiere, a to všetko za veľmi priaznivé ceny. Výrobu fotoknihy pritom spolu s umelou inteligenciou zvládne skutočne každý. Môžete si tak začať budovať vlastný archív tých najkrajších chvíľ, ktoré si chcete navždy pripomínať - v podobe vlastnej série krásnych, hodnotných fotokníh. Začnite to s www.HappyFoto.sk.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.