Zostavte si outfit na prechádzky, či športovanie v chladnejšom počasí

Zrejme každá dáma, bez ohľadu na vek, či oblečenie, ktoré bežne nosí do práce a do spoločnosti, rada sem-tam vymení nepohodlné formálne oblečenie za niečo ležérnejšie a pohodlnejšie. Nielen doma, či počas športovania, ale aj na bežnú prechádzku, alebo nákup v potravinách.

shutterstock_sport_w21

Cítite sa v legínách nesvoja? Nahraďte ich pohodlnými teplákmi

Len málo žien nepodľahlo trendu legín. To, že vôbec nebránia akémukoľvek náročnému pohybu ich priam predurčuje na šport. A to pohodlie, ktoré ženským nohám poskytujú, spôsobilo, že legíny v elegantnejšom prevedení nosia ženy aj mimo posilňovní, či bežeckých dráh.

A pokiaľ na vás pravidelné športovanie aj vidno, v legínách budú vaše dolné partie priam ukážkové. Avšak práve preto niektoré ženy uprednostňujú radšej pohodlné dámske tepláky. Buď sebakriticky zvážia, že na legíny nemajú vhodnú postavu, alebo im prekáža, že legíny až príliš „odhaľujú“.

Bundu vyberajte podľa aktivity, ktorú sa v nej chystáte robiť 

Ak siahnete po ležérnejšom športovom outfite z dôvodu, že chcete tráviť čas vonku, nezabúdajte, že teploty nám už zďaleka nedovoľujú tráviť dlhší čas na čerstvom vzduchu len v tričku a mikine. Preto by súčasťou každého dámskeho šatníka mala byť okrem elegantných dámskych búnd aj aspoň jedna športová, ktorá sa nielen dokonale hodí k spomínaným legínám, či športovým teplákom a teniskám, ale zároveň bude rovnako pohodlná.

A ak pravidelne športujete na čerstvom vzduchu aj v chladnejšom počasí, športové bundy sa vám hodia rovno dve! Jedna teplejšia, na pokojné prechádzky, ktorá vás udrží v teple aj bez náročnejšej fyzickej aktivity.

A jedna funkčná, v ktorej sa budete cítiť príjemne napríklad aj počas intenzívneho behu. Pri takejto budne sa predpokladá, že sa dosť zahrejete aj samotným pohybom, takže by mala nadbytočné teplo vedieť „odvetrať“, aby vám po pár metroch nebolo príliš horúco. A nesmie vás obmedzovať v pohybe!

Zdroj obrázka: Autor: Mariia Boiko / Shutterstock.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.