Momenty zachytené na fotografiách

Blížiace sa obdobie vianočných sviatkov nás prinútilo nasadnúť do auta a ísť domov k svojej rodine. Pracovné predvianočné dni sa pomaly končia a nielen v uliciach, ale aj v jednotlivých domovoch cítiť vôňu vianočných koláčikov...

vianoce foto 1100x733

... medu, škorice, vianočného punču a iných dobrôt. Počas tohto obdobia zachytávame na fotoaparát krásne okamihy, na ktoré počas celého pracovného hektického roka spomíname v dobrom a odpočítavame dni, kedy sa opäť zíde rodina a sadne k štedrovečernej večeri a spoločne pôjde na polnočnú omšu. Neraz však tieto okamihy zachytené na fotoaparát ostanú len v počítači.

Tieto spoločné okamihy sa snažte zvečniť na fotografie, ktoré si budete môcť spraviť aj doma, ak budete chcieť. Stačí vám dobrá náplň do tlačiarne a samotná tlačiareň. Čo všetko teda budete potrebovať?

• Lesklý, poprípade matný papier;
nový toner – farebný aj čierny,
• funkčnú tlačiareň,
• blízku osobu, ktorá vám pomôže vybrať len tie najlepšie okamihy;
• čas na úpravu fotiek,
• program na úpravu fotiek,
• dobrú náladu.

Keď si nebudete vedieť vybrať dobrý trváci toner, skúste sa popýtať predávajúcich v obchode. Každý sa na nejakú značku určite bude sťažovať. Najviac sa však odporúča najkvalitnejšia náplň do tlačiarne HP. Veľa spokojných zákazníkov si vychvaľuje práve túto značku náplní.

Nenechajte skvelé okamihy, ktoré ste odfotili, na externom disku alebo v počítači. Robievajte si každý rok buď fotoknihu, alebo si spravte výber tých najlepších fotiek a vložte si ich do rodinného fotoalbumu. Spravte z toho tradíciu. O pár rokov si budete tieto skvelé okamihy pripomínať pri horiacom krbe v spoločnosti svojich milovaných.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.