Deväťkrát, prečo sú apríloví ľudia skvelí

Napísal Kristína Chudá 10. apríl 2024

Apríl je mesiac, kedy stromy začínajú pučať, listy zelenieť a kvety opäť kvitnúť. Vo vzduchu už cítiť jar. A akí sú apríloví ľudia? Slneční, usmiati a plní života. Baran či Býk. Chcete vedieť o povahe vašich jarných polovičiek?

freepik_april_tulips

1. Baran či Býk

Chcete vedieť o povahe vašich jarných polovičiek? Baran má v sebe oheň a bublajúcu energiu. Jeho typickým prejavom je, že chce rozhodovať o všetkom. Dôrazne vám dá najavo, ak niečo neznáša. Vo vzťahoch a v práci sú dominantní.

Býk má v sebe silnú vôľu a túžbu uspieť. Jeho náklonnosť patrí všetkým krásnym a lahodným veciam. Pôsobí fyzicky zdatnejšie, citovo vyrovnanejšie ako ostatní, jedinou úlohou je zvládnuť jeho tvrdohlavosť.  

2. Ich kameňom je diamant

Zapozerajte sa svojmu partnerovi do očí. Žiaria ako ten najkrajší diamant. Diamant je najcennejší zo všetkých minerálnych kameňov a je symbolom hojnosti, sily a odvahy.

3. Sú veľmi empatickí

Apríloví ľudia majú tendenciu byť vysoko empatickí, a teda vždy vedia, čo ten druhý prežíva. A pokiaľ ide o riešenie situácií, stanú sa z nich razom filozofovia.

4. Sú úspešní v mnohých profesiách

Huslista, lekár či astronóm? Nič nie je vylúčené. Ľudia narodení v apríli sú úspešní v mnohých veciach a ich budúcnosť je napísaná vo hviezdach.

5. Zdraví a silní

Podľa lekárskej štúdie Columbia University ľudia narodení v tomto mesiaci menej trpia na kardiovaskulárne, neurologické, respiračné a reprodukčné choroby ako ľudia narodení počas iných mesiacov.

6. Sú veľmi nezávislí a žijú život s vášňou

Sú to veľmi nezávislé osobnosti. Ich pozitívna a magnetická osobnosť často láka ostatných, pretože prinášajú vzrušenie do iných životov. Ľudia narodení v apríli sú rodení vodcovia.

7. Sú dobrodružní

Zvyčajne majú široký okruh priateľov, ktorí vítajú ich nadšenie. Narodili sa pre dobrodružstvo a cestovanie.

8. Mesiac plný optimizmu

Samozrejme, každý vie, že 1. apríl je Deň bláznov. Ale povedzme si úprimne, kto z nás nie je niekedy tak trošku pobláznený. Apríl je mesiac humoru a podľa britských výskumníkov sa ľudia narodení v marci, apríli a máji umiestnili vysoko na škále hyperthymie. Hyperthymia je vedecký termín pre všeobecný optimizmus, takže apríloví ľudia pravdepodobne uvidia vždy pohár skôr poloplný ako poloprázdny.

9. Tie slávne „aprílčatá“ sveta

A kto že sú tie osobnosti, ktoré uzreli svetlo sveta v apríli? Kráľovná Alžbeta II , Mandy Moore , Jennifer Garner , Leonardo da Vinci, David Letterman, Alec Baldwin, Jessica Alba alebo Eddie Murphy. Sľubná budúcnosť, nie?


https://www.justwebworld.com/amazing-facts-people-born-april/

https://www.goodhousekeeping.com/life/g19577500/april-birthday-facts/?slide=15

http://sunsignsbylindagoodman.blogspot.com/2009/09/aries-ram-march-21st-through-april-20th.html

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.