Murphy a mačka

"Majiteľmi" mačiek sa ľudia zvyčajne stávajú tak, že mačka sa jedného dňa objaví za ich dverami. Nejde o bezprostredný prejav sympatií, mačku už jednoducho nebaví starať sa svojpomocne o svoju obživu... snaží sa tiež zabezpečiť na horšie časy (ide o formu dôchodkového pripoistenia).

macka_s_okiliarmi21

Máte doma mačičku či kocúrika, prípadne sa občas o nejakých staráte? Potom sú Murphyho životné postrehy na tému mačka aj "vaša káva"...

1. Kritériom výberu spolubývajúcich je pre mačku kvalita odpadkov nachádzajúcich sa v blízkosti domácnosti. Vegetariánske domácnosti vypadávajú z hry už v prvom kole prieskumu.

2. Mačka sa vo svojom novom príbytku okamžite pohybuje s istotou majiteľa.

3. Mačka sa v domácnosti bežne objavuje na miestach, kde sa podľa fyzikálnych zákonov objaviť nemôže. Ak nájdete mačku v práčke, školskej taške či príborníku, je to normálne!

4. Pri podozrení, že vaša mačička sa nechtiac uväznila na neznámom mieste v byte, otvorte chladničku. Ak sa vám do tridsiatich sekúnd nebude obtierať o nohy, váš predpoklad je správny.

5. Mačka má najradšej toho, kto najčastejšie otvára chladničku. Samozrejme, to vôbec neznamená, že bude dotyčného rešpektovať.

6. Keď mačka pradie, znamená to, že je s poskytovanými službami spokojná. Je to rovnaká pozornosť ako vaše sprepitné pre čašníka.

7. Ak mačka spí vo vašej posteli, znamená to, že v ostatných častiach bytu je zima. Pozor, ak máte na mačku v posteli iný názor ako vaša mačička, myslite na to, že mačka nikdy nevyjednáva - koná!

8. Mačka sa dokáže hrať prakticky s čímkoľvek - okrem vás. Ak je ochotná dvakrát ležérne udrieť labkou do vami ponúkanej hračky, znamená to, že je maximálne spokojná so servisom, ktorý poskytujete.

9. Pri myšlienke zaobstarať si mačičku dobrovoľne, myslite na to, že mačacie hry nikdy nerátajú s ľudskou účasťou. Žiadneho človeka totiž nebaví ležať päť hodín na linoleu a sústredene pozorovať dvere od chladničky...

Nabudúce ... Murphy a ešte raz mačka

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.