Horúce svadobné trendy pre moletky

Zamerali sme sa na najkrajšie svadobné kolekcie, ktoré nájdete vo všetkých ateliéroch. Poďme zistiť, aké sú najzaujímavejšie trendy svadobných šiat z prehliadkových mól a kolekcií roku 2024! Kolekcie rešpektujú rozmanitosť ženských tvarov a prispôsobujú modely tak, aby umocnili krásu každej budúcej nevesty.

Modely sú strihovo pohodlné a snažia sa vyzdvihnúť individualitu každej nevesty v tento veľký deň.

modeca_curvy_sposa_sfilata

Svadobná kolekcia MODECA a Sposa Sfilata

Svadobné šaty v línii A s vyšívanými živôtikmi s výstrihom do V ustupujú modelom vo farbe šampanského pokrytým vzácnymi kamienkami a rafinované čipkované výšivky zakrývajú zvodné výstrihy. Svadobné šaty z čipky alebo vzácneho hodvábu, romantické modely princezien, tvary morských panien, empírový štýl, ale aj sexi a módnejšie kreácie.

1) MODEL MORSKEJ PANNY

Model v strihu morskej panny ideálne formuje postavu a predlžený srdiečkový výstrih predĺži trup. Vlečka, ktorá sa v spodnej časti rozširuje, vyvažuje ramená a veľké paže, čím dodáva nádych sofistikovanej ale modernej elegancie.

1_pronovias

Svadobná kolekcia PRONOVIAS

2) ROMANTICKÉ SVADOBNÉ ŠATY

Rafinované vyšívané tylové princeznovské svadobné šaty s midi rukávmi a véčkovým výstrihom na zvýraznenie dekoltu, lichotia strihom plnšej postave a eleganciu dodáva púdrovo ružový základ modelu.

2_white_one

Svadobná kolekcia WHITE ONE

3) SVADOBNÉ ŠATY V ŠTÝLE BOHO CHIC

Modely v retro štýle 70. rokov, sú vhodné do záhrad, viníc či na pláž. Pronovias ponúka rafinovaný empírový strih s dlhými rukávmi a výstrihom do V a čipkovanou výšivkou, ktorá podčiarkuje pás a manžety, model voál a čipku Chantilly v sivobielej farbe, ktorá je ideálna pre rafinovaný a moderný obrad.

3_pronovias

Svadobná kolekcia PRONOVIAS

4) JEDNODUCHÉ SVADOBNÉ ŠATY

Hľadáte jednoduché a rafinované svadobné šaty, ktorými v svadobný deň očaríte každého? Tu je návrh White One, rafinované padavé šaty v bielom hodvábnom voále. Výstrih do véčka oživuje jemná čipková výšivka, ktorá štýlovo zvýrazňuje líniu pásu.

4_white_one

Svadobná kolekcia WHITE ONE

5) SVADOBNÉ ŠATY S RUKÁVMI

Ak túžite po  hodvábe, ale máte slabosť pre veľké a princeznovské modely, tu je ten správny stred. V kolekcii Martha Blanc by Rosa Clarà vynikajú tieto nádherné svadobné šaty s tvarovaným živôtikom a širokou sukňou s bočnými vreckami. Ak máte veľké paže, toto je vhodný model s jemnou čipkovou výšivkou, ktorá obopína ramená a ruky až po lakte.

5_rosa_clara

Svadobná kolekcia Martha Blanc by Rosa Clarà

6) SVADOBNÉ ŠATY V ŠTÝLE EMPÍR

Svadobné šaty v empírovom štýle patria medzi najobľúbenejší strih s vysokým pásom, ktorý opticky vytvára siluetu presýpacích hodín. Tento model z kolekcie svadobných šiat Rosa Clarà kombinuje jemnú kvetinovú čipkovú výšivku na živôtiku s plisovanou sukňou, ktorá padá na krivky a zároveň minimalizuje široké boky.

empir_clara_rosa.jpg

Svadobná kolekcia Rosa Clarà

7) SEXY TRANSPARENTNÉ SVADOBNÉ ŠATY

Kto hovorí, že svadobné šaty pre moletky nemôžu byť aj zvodné a módne? Svadobná kolekcia Pronovias nám ukazuje, že moletná žena dokáže nájsť ten správny mix medzi eleganciou a pútavými detailmi. Svadobný model s tylovou sukňou s výraznými transparentnými prvkami a živôtikom dekorovaný čipkovanými aplikáciami a hlbokým výstrihom je vhodný pre ženy s väčším dekoltom.

7_pronovias

Svadobná kolekcia PRONOVIAS

8) SVADOBNÉ ŠATY S HLBOKÝM VÝSTRIHOM

A na tému zvodných a glamour modeliek je tu aj vysoko fascinujúca kreácia určená pre ženy, ktoré chcú byť stredobodom pozornosti vo veľký deň. Model so širokou sukňou so skladmi a vysokým pásom v kombinácii s trojuholníkovým živôtikom, ktorý tvorí čipková výšivka.

8_gabriela

Svadobná kolekcia GABRIELA

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.