Centrum pre deti

Ak túžite dať svojim ratolestiam maximum, skúste si vyhľadať centrum pre deti, v ktorom sa budú môcť vaše deti vzdelávať a zároveň hrať.


Škola hrou nie je výmysel. V centre pre deti Brick by Brick sa môžu vaše deti niečo naučiť. Formou kreatívneho vzdelávania sa budú u vašich deťoch rozvíjať kognitívne schopnosti. Pripravte pre vaše deti prekvapenie. Skúste sa obrátiť na Brick by Brick. Budete mať možnosť vyskúšať si ukážkovú hodinu, ktorá vás presvedčí o tom, že aj vy by ste mali svoje dieťa dať do Brick by Brick.  

Deti a leto

Cez leto má takmer každá rodina problém s programom pre deti. Letné prázdniny a dlhé dva mesiace vám vedia skomplikovať život. Čo s deťmi? Zamestnáte naplno starých rodičov alebo využijete možnosť prihlásiť svoje dieťa na letný tábor? Vďaka letnému táboru dokážete pre svoje dieťa pripraviť nezabudnuteľný program. Majú možnosť zažiť zábavné a vzdelávacie aktivity s kockami Lego. Pod odborným dohľadom skúsených lektorov sa budú môcť venovať športovým aktivitám. Nenechajte vaše dieťa sedieť počas leta pri počítači. Skúste mu navrhnúť možnosť ísť do letného tábora. Brick by Brick bude najideálnejšie riešenie.

 

Do batožiny pribaľte deku

Vzhľadom na to, že vaše dieťa bude tráviť dosť času vonku, nemali by ste mu ako správny rodič zabudnúť pribaliť do tašky piknikovú deku. Myslite na zdravie vášho dieťatka a zaobstarajte mu hrubšiu deku aj do tábora.

Nájdite si čas a pripravte pre vaše dieťa program, na ktorý bude ešte dlho spomínať. Rozžiarte detské očká a dovoľte vášmu dieťatku nadväzovať nové priateľstvá s detičkami z letného tábora. Brick by Brick nie je vôbec drahý. Skúste sa pozrieť na ich webovú stránku a pozisťovať si nejaké ďalšie informácie. Za skúšku nič nedáte. Leto sa blíži a miesta sa rýchlo napĺňajú.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.