Imunita mamičiek

Každá žena, ktorá sa stane mamou, zápasí s nedostatkom času, únavou, vyčerpanosťou a tým aj oslabeným imunitným systémom.


Hovorí sa síce, že žena je na materskej dovolenke, ale toto obdobie v nijakom prípade nevystihuje pôvodný a skutočný význam slova dovolenka. Žiadny oddych, relax, zábava, či vylihovanie – na materskej dovolenke mama nevie, kam skočiť skôr! Starostlivosť o bábätko, domácnosť a manžela oberie o energiu aj tú najusilovnejšiu a najenergickejšiu ženu. Preto by mala myslieť aj na seba a chýbajúcu energiu si doplniť – záleží individuálne od každej ženy, čo jej energiu dodá – či už športovaním, kávou a nákupmi s priateľkou, horúcou vaňou so sviečkami, čítaním obľúbenej knihy, relaxačnou masážou, obyčajným poobedňajším spánkom (čo všetko vyžaduje čas alebo nemalé finančné prostriedky, ktoré často chýbajú) alebo si pomôcť vhodným prípravkom navracajúcim stratenú energiu a podporujúcim imunitný systém.


Len tak sa dokáže chrániť pred chorobami a pomôže podporiť zdravie celej rodine. Veď stačí, aby ochorel jeden z rodinných príslušníkov a o pár dní sa to „rozlezie“ na všetkých.

Imunitný systém si vycvičíte pestrou, vyváženou a zdravou stravou (veľa čerstvej zeleniny a ovocia), pravidelným športovaním, otužovaním a dostatočným spánkom. Najmä v čase zvýšeného výskytu vírusových ochorení mu však pomôžte aj špeciálnymi prípravkami, ktoré podporia imunitu a dodajú organizmu energiu. Vyberte si napríklad také, ktoré obsahujú probiotiká, železo, koenzým Q10, zinok a komplex vitamínov.

Náš tip špeciálne pre mamy:
Čo s tým, keď chýba potrebná energia, navyše vlasy stratili lesk a trávenie poriadne nefunguje? Práve na tieto problémy, s ktorými sa mama malého dieťaťa často stretáva, je tu absolútna novinka vyvinutá pre mamičky – Femibion Energetic Mum. Potravinový doplnok, ktorý obsahuje probiotiká, koenzým Q10, železo, zinok a komplex vitamínov je dostupný v každej dobrej lekárni. Jeho jedinečné zloženie pomáha odstraňovať únavu, zlepšiť trávenie a celkovo posilniť organizmus, aby bol schopný odolávať nástrahám každodenného života mamičiek.


Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.