Odsávačky do domácnosti s deťmi

Stali sa základným nástrojom pre matky, ktoré potrebujú z rôznych dôvodov odsávať mlieko. Sú navrhnuté tak, aby napodobňovali sací pohyb dieťaťa, čím zabezpečujú účinné odsávanie. Reč je o praktických elektrických odsávačkách mlieka, no okrem tohto typu sú veľmi nápomocné aj tie na odsávanie hlienov.

Prečítajte si o týchto dvoch typoch viac v dnešnom článku!

shutterstock_241123

Zdroj obrázka: BaLL LunLa / Shutterstock.com

Prebytočné materské mlieko? Pomôže odsávanie!

Jedným z hlavných dôvodov použitia elektrických odsávačiek je uvoľnenie napätia v prsiach u žien, prípadne na vytvorenie zásoby. Správne by si mala žena odsať mlieko len do pocitu uvoľnenia, čím môže zabrániť vzniku nepríjemnej mastitídy, čo je bolestivé nahromadenie mlieka, ktoré často prerastie až do zápalu.

Pomocou elektrickej odsávačky možno mlieko odsať a uložiť na neskoršie použitie. Takto deti dostanú potrebnú výživu aj v prípade, keď ich matky nemôžu byť fyzicky prítomné.

A v čom je rozdiel oproti manuálnej verzii? Elektrický model predstavuje vyšší komfort – ušetrí vám čas aj energiu.

Aj pri problémoch s dojčením

Máte problémy s dojčením? Aj v tomto prípade vám pomôžu elektrické odsávačky. Pomáhajú totiž stimulovať tvorbu mlieka, čím uľahčíte poskytovanie materského mlieka svojej ratolesti. Pokiaľ máte napríklad nízky prívod mlieka, tento proces vám dojčenie jednoznačne uľahčí.

Zvažujete kúpu? Pozrite si ponuku na Zdravotnatechnika.sk a uľahčite si proces kojenia. Výber vhodnej odsávačky je vhodné konzultovať so svojím lekárom či pôrodnou asistentkou.  Okrem toho si pred použitím naštudujte návod, bezpečnostné pokyny aj proces čistenia.

Okamžitá úľava vďaka odsávačke hlienov

Keď hovoríme o odsávačkách, tak v domácnostiach s deťmi sú veľmi vítané aj elektrické odsávačky hlienov. Deťom tak uľavíte a hlien vytiahnete aj v prípade, že vaša ratolesť ešte nevie smrkať.

Tieto, ale aj mnohé iné druhy zdravotníckej techniky ponúka firma KRÁSNÝ – zdravotnická technika s.r.o. a vy ich môžete mať už za pár dní doma. Po pôrode sa napríklad určite zase začnete viac starať aj o svoje telo či pleť. S tým vám môžu pomôcť kavitačné kozmetické prístroje, vďaka ktorým môžete regenerovať bunky na pleti, zatočíte s vráskami a celulitídou, prípadne budete stimulovať svaly a odbúravať tuk.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.