Detské ihriská v lete: bez ktorých aktivít by to neboli tie pravé prázdniny?

Viete, čo milujú deti bez ohľadu na vek? Skákanie na trampolíne v trampolínovom parku a vnútorné ihriská pre deti s atrakciami od výmyslu sveta. Nezabudnuteľné prázdniny nemusia byť o luxusnej dovolenke ani o návštevách známych aquaparkov, ani o pobytoch v niekoľkých vychýrených detských táboroch.

timisoara_romania

Stačí zapojiť fantáziu a dopriať deťom zážitky spojené s pohybom, napríklad na ihriskách pre deti alebo v trampolínových parkoch (trampoline park equipment).

Tipy na letné aktivity pre deti v interiéri

Návšteva vnútorných ihrísk pre deti predstavuje jeden z originálnych spôsobov, ako s ratolesťami stráviť upršaný, alebo príliš horúci deň, pretože väčšina týchto priestorov je v lete klimatizovaná.

Výrobcovia ihrísk (playground manufacturers) myslia už na tých najmenších. Pre batoľatá sú určené vnútorné mäkké hracie zariadenia v rôznych tvaroch a pestrých farbách, slúžiace na rozvoj jemnej a hrubej motoriky.

Staršie deti sa dosýta vybláznia v trampolínových parkoch. Uznajte sami, jedna trampolína je nuda, a preto sú čoraz populárnejšie trampolínové arény. Ide o trampolínové ihriská, umiestnené v rôznych výškach, ktoré ponúkajú priestor na jedinečnú zábavu. Obľúbená je aj basketbalová zóna – vďaka trampolíne lopta skončí v koši oveľa ľahšie ako na bežnom ihrisku.

Vnútorné ihriská pre deti (indoor play area for kids) však nie sú sú iba o trampolínach. Deti sa vyšantia na šmykľavkách a toboganoch s pristátím v bazéne s mäkkými molitanovými loptičkami.

Zábavu, ale aj preverenie schopností a zručností prináša zdolávanie lezeckých stien a lanových dráh s rôznymi prekážkami. Hracie hrady ponúkajú príležitosť zahrať sa na schovávačku alebo naháňačku. Nechýbajú ani kolotoče poháňané šliapaním do pedálov. Túži vaše dieťa vedieť, ako sa cíti škrečok v kolese? Môže si to vyskúšať v škrečom kolese, ktoré je jednou z populárnych atrakcií. A to je len malá ochutnávka z toho, čo ponúkajú vnútorné ihriská pre deti.

Zdroj foto: Timisoara – Romania

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.