Aké hračky kúpiť deťom ak chcú napodobňovať vaše činnosti?

Najobľúbenejší obchod všetkých detí? No predsa hračkárstvo! Každá mama vie svoje o tom, ako je ťažké odtiahnuť od výkladov s hračkami svoje deti. A niekedy aj manžela.

shutterstock_girl_21

Kufrík s náradím, či plne zariadená kuchynka? 

V dnešnej dobe totižto nájdete v každom väčšom hračkárstve hračky od výmyslu sveta. Zďaleka sa s dnešným výberom nedá porovnať napríklad ten z obdobia 90-tych rokov. I keď vtedy to isté hovorili naši rodičia, keď porovnávali naše hračky s tými, s ktorými sa hrali oni.

Veľakrát sa chcú deti hrať tak, že budú napodobňovať činnosti dospelých. Chlapci tak budú chcieť po vzore ich otcov vlastniť svoj kufrík s náradím, prípadne imitácie väčšieho náčinia akým je napríklad motorová píla.

Dievčatá naopak budú chcieť „pomáhať“ svojim mamám v kuchyni a preto ich poteší vlastná kuchynka. Pre dievčatká, ktoré sa chcú zase od malička „parádiť“ ako ich mamy, sú určené detské toaletné stolíky so všetkými potrebnými doplnkami. A keď sa u nich prejaví materinský cit, určite budú od vás chcieť kočík, v ktorom by mohli kočíkovať svoje bábiky.

S krásnym kostýmom môže byť vaše dieťa čímkoľvek 

A to sme spomenuli len pár vecí, ktoré vaše deti môžu odpozorovať u vás doma. Určite nájdete hračky, ktoré im umožnia napodobňovať akúkoľvek činnosť, či povolanie. A aby sa vaše deti do svojich úloh naozaj vžili, môžete im k hračkám zakúpiť aj originálne detské kostýmy.

Tie z nich spravia prakticky čokoľvek. Môžu sa z nich stať malé princezné, či rytieri, alebo sa môžu prestrojiť za rôzne povolania, či postavičky z ich obľúbených rozprávok. Povolania ako hasič, či policajt sú obľúbené hlavne u chlapcov. Dievčatá predsa len viac inklinujú k tým princeznám.

S takýmito kostýmami naviac nebudete musieť riešiť aké prestrojenie vymyslíte svojej ratolesti na karneval, či Halloween. Skúste si len potom zohnať podobný kostým, aby ste spolu ladili. Vaše dieťa sa tomu určite poteší.

Zdroj obrázka: Autor: OrelPhoto / Shutterstock.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.