Salzbursko...

...je skutočný raj pre zimné dovolenky a športy. Najmodernejšie lanovky a vleky, vynikajúco upravené zjazdovky a samozrejme kvalitné služby.

>> Móda >> Aktuálne >> Salzbursko...

Salzburská oblasť ponúka 22 lyžiarskych areálov s 1700 km zjazdoviek , 2200 km bežeckých trás a 580 lanoviek a vlekov. Celá oblasť ponúka od známych veľkých stredísk (Gastein, Zillertal aréna...) až po malé rodinne zamerané strediská. Pre rodiny s deťmi hotely ponúkajú programy. Pre odvážnejších zimné strediská ponúkajú aj adrenalínové aktivity ako sú : snowtubing (jazda na nafukovacích dušiach), zorbing (divoká jazda dole svahom v obrovskej plastovej gule) a snowkiting (nadnášanie lyžiara mini padákom.).

Rauris
Lyžiarska oblasť pre milovníkov menších stredísk. Jeden z najkrajších alpských areálov. Napriek tomu , že je menší je prehľadný a ponúka zjazdovky rôznych obtiažností. Nádherný výhľad na panorámu hôr vás očakáva , keď sa vyveziete novou lanovkou do výšky 2200 m. Areál je vhodný ako pre rodiny s deťmi, tak aj pre starších ľudí. Zjazdovky sú samozrejme dobre upravené a potešia priaznivé ceny ubytovania. Dobrá strava, ktorá je tiež samozrejmosťou v celom Rakúsku, nie je potreba písať. Občerstvenie je možné v reštauráciách pri stanici vleku vo výške 1480 m Helalm a vo výške 1780 m pri vleku Hochalm.

Oblasť zahŕňa: 27 km zjazdoviek, 46 km bežeckých trás, 2 kabínkové lanovky, 1 sedačkovú lanovku, 6 vlekov.

Viac: www.raurisertal.at


Wildkogel
Toto stredisko je typické pre vynikajúce prírodne snehové podmienky s kvalitným snehovým systémom. Tento umelý snehový systém garantuje skorú lyžovačku už od začiatku decembra až do 23.apríla. Rôznorodosť terénu uspokojí začiatočníkov ako aj priaznivcov extrémneho športu a samozrejme snoubordisti (Funpark so skokmi). Na vrchole Kogel Mogel si prídu na svoje deti v Kinderlande ako aj rodičia v reštaurácii. Ak si budete chcieť oddýchnuť od lyžovanie, tak máte možnosť v reštauráciách , ktoré sa nachádzajú skoro pri každej stanici lanovky.

Oblasť zahŕňa: 55 km zjazdoviek, 30 km bežeckých trás, 14 km osvetlená sánkarská dráha, 2 kabínkové lanovky, 4 sedačkovú lanovku, 10 vlekov.

Viac: www.wildkogel.at

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.