Južné Tirolsko...

...je ideálnym miestom pre tých, ktorí holdujú lyžovaniu. Lyžiarske svahy sú rozmanité a na svoje si prídu vášniví lyžiari ako aj rodiny s deťmi.

>> Móda >> Aktuálne >> Južné Tirolsko...

Dolomity
Ak vyhľadávate bezpečné lyžiarske podmienky, práve táto destinácia vám to ponúka. Lyžiarska oblasť má časté slnečné počasie, ktoré vyhovuje rodinám s deťmi, a umožňuje im prechádzky popri zimných športoch. Dolomiti SuperSki ponúka množstvo profesionálnych lyžiarskych škôl, ktoré majú výhodne ceny, aby podporili tento zimný šport. Na základe individuálnych lyžiarskych možností a schopností si môžete kúpiť skipas platný len pre jedno stredisko alebo šesťdňový lístok Dolomiti Superski za 190 eur, ktorý platí na všetkých zjazdovkách. Milovníci bežiek ocenia 930 km bežeckých tratí a nadšenci snowbordu majú vyhradených 11 tratí.
Pre deti do ôsmich rokov je lyžovanie zadarmo a deti do 16 rokov majú 30 % zľavu. Súčasťou stredísk sú aj parky a ďalšie zariadenia, ktoré ponúkajú aj iné atrakcie a spôsoby relaxácie. Oblasť ponúka možnosti kvalitného bobovania a sánkovania, korčuľovania na jazerách alebo na pripravenom umelom ľade, výlety na saniach ťahané koňmi ai.

Arabba - Marmolada
Patrí medzi špičky stredísk v Dolomitoch. Nachádza sa tam 62 km zjazdových tratí, z ktorých je 80% umelo zasnežovaných a 34 lanoviek a vlekov. Samostatný skipas Arabba umožňuje lyžovať aj v areáli ľadovca Marmolada (3 343 metrov ). Arraba má najvýhodnejšiu polohu na dráhu Sella Rondo, ktorá otvára cestu aj do areálu Val Gardena, Alta Badia a Val di Fassa.

Sella Ronda
Horský masív Gruppo del Sella (3.150 m.n.m) obkolesujú lyžiarske strediská Val Gardena-Alpe di Siusi, Alta Badia, Val di Fassa e Carezza a Arabba-Marmolada. Celoplošný skipas, ktorý platí vo všetkých strediskách neobmedzene, je platný aj na absolvovanie sellarondy. Lyžovanie v smere hodinových ručičiek je možné po oranžovej trati, ktorá má 41,8 km, 4 kabínky, 6 sedačiek a 1 vlek. Lyžovanie po zelenej trase proti smeru hodinových ruččiek je o niečo kratšie, ale má zas viac zjazdových tratí a sedačiek.

www.dolomitisuperski.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.