Nové autá skladom u nás si určite vyberiete

Skladové vozidlá vybudovali svoju popularitu na cenovej dostupnosti a možnosti okamžitého nákupu. Aké novinky vám ponúka MaH? Nákup nového automobilu býva časovo náročný. Viete ale, že je tu možnosť si ho zadovážiť takmer okamžite?

Večer si jednoducho prezriete z pohodlia vášho domova pomocou internetu aktuálnu ponuku skladových vozidiel a na druhý deň už sedíte za volantom. Zabudnite tak na zdĺhavú byrokraciu či čakanie na dostupnosť vami vybraného auta. Skladové vozidlá sú dnes v špičkovej kvalite a bez potrhaných poťahov, zničených sedačiek či odchádzajúceho motora. Navyše je tu možnosť využitia testovacej jazdy, aby ste sa sami presvedčili o tom, že ide o vášho pravého a dlhoročného štvorkolesového kamaráta.

mah_opel_astra22

Širokú ponuku skladových vozidiel vám ponúka aj MaH. Mimoriadnej popularite sa tešia verzie Opel Astra, ktorý je stelesnením čistého nemeckého designu. Ak hľadáte niečo väčšie, siahnite po Opel Crossland, dnes už aj v prevedení X. Tento skvelý partner do mesta aj mimo neho vyniká svojim čistým progresívnym dizajnom, ktorý napĺňa požiadavky počas bežných dní ale aj iné dobrodružstvá. Aj pri skladovom vozidle sa dočkáte troch dôležitých atribútov – čistota, výraznosť a priestrannosť. Hľadáte kompaktné SUV novej generácie? Siahnite po Opel Grandland, ktorý prináša detoxikovaný interiér, pôsobivý dizajn či množstvo inovatívnych funkcií. Chýbať nemôže Elektronický stabilizačný systém ESP, Asistent pre rozjazd do kopca, Protiblokovací systém ABS, vysoko kvalitné LED svietenie, nadčasový palubný počítač a mnoho iných. Okrem týchto troch vozidiel vás čakajú v ponuke aj Opel Insignia, Corsa, Mokka, Vivaro, či Movano. Vyberte si motor či výkon ktorý vám vyhovuje, vozidlá sú dostupné aj s rôznym počtom najazdených kilometrov.

Zdroj foto: MaH

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.