Ktoré 4 kabelkové trendy sú v kurze?

Napísal Mária Halajová 03. november 2022

Dopredu upozorňujeme, že sa treba pripraviť na šialene pestrú kombináciu – od elegantných, prudko praktických tašiek, ktoré sa môžu stať základom každodenného života, až po extravagantné modely, ktorých úlohou je jednoducho pútať pozornosť a robiť rozruch.

Chcete vedieť aké sú top trendy kabeliek pre jeseň a zimu 2022/2023?

0_deichmann_moon_bag

Foto: Deichmann

1. MOON BAGS

Tašky v tvare polmesiaca sú jedným z kľúčových trendov tejto sezóny a netreba sa báť ich variability, pretože je pravdou, že ich zakrivený tvar bol na svetových módnych podujatiach interpretovaný rôznymi spôsobmi. Môže ísť o pletené kožené tašky zakončené kovovými rúčkami, alebo rôzne monogramové štýly zdobené retiazkami, či prešívané kúsky zdobené logom značky. Do hry vstupuje aj zaujímavý materiál menčester.

1_halfmoon_bags

Foto: pudrová a béžová menčestrová DEICHMANN, červená Lio Jo, čierna Versace, modrá Love Moschino.

2. SHOPPERS

S každou ďalšou pribúdajúcou sezónou sme svedkami nových pohľadov na trend veľkých tašiek. Aj keď je tento druh skutočne rozmerný a priestranný, v aktuálnych trendoch nepôsobí komicky. Navyše XXL tašky sú elegantné a navrhnuté v neutrálnych odtieňoch, čo z nich robí dokonalú každodennú kabelku. Či už hľadáte rozmernú tašku, ktorú využijete ako štýlovú príručnú batožinu na lietanie, alebo sa do nej zmestí všetko, čo potrebujete do kancelárie.

2_shoppers

Foto: prešívaná čierna DEICHMANN, s hadím vzorom Love Moschino, Lio Jo, žltá Roberto Cavalli, hnedá The Bridge, svetlomodrá s hnedými popruhmi a monogramom DEICHMANN.

3. DOUBLED-UP BAGS

Ukazuje sa, že aj tašky môžu mať svoje vlastné doplnky. To znamená, prichádzajú na trh zdvojené tašky, kde k základnej, väčšej taške, je pripevnená ďalšia mikrotaška a či už ide o peňaženku pripevnenú retiazkou alebo doplnkové vrecúško na príručné drobnosti, základ je ten istý – ide o dvojkúsok, ktorý k sebe patrí a je tak rozkošný.

3_double_bags

Foto: ružovo-hnedá s monogramom DEICHMANN, žltá károvaná Lio Jo, modrá Emporio Armani, pudrovo-béžová DEICHMANN.

4. FUZZY BAGS

Vidíme, že všetky chlpaté a huňaté ňuňu prvky si razia svoju cestu ako jeden z hlavných trendov sezóny. Či už ide o bundy, vesty, čapice, šály, obuv a kabelky nevynímajúc. Modely z umelej kožušiny dodávajú chladným scenériám prívetivejšie textúry, hravosť, dokonca nečakané farby aj určitú dávku ľahkovážnosti. Štýl popularizovaný na začiatku milénia, je späť a je pripravený znášať všetky vaše pohladenia aj cudzie pohľady!

4_fuzzy_bags

Foto: sivá Pinko, béžová a oranžová kabelka a batoh DEICHMANN, ružová s ušami Love Moschino.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.