Triola predstavuje exkluzívnu novinku

Takúto exkluzívnu čipku nenájdete v celej Európe! Nová limitovaná kolekcia spodnej bielizne je inšpirovaná fialkami, ktoré sa tradične spájajú s vášňou a relaxom. Špeciálna čipka pridáva punc luxusnej extravagancie.

triola_220922

Nová limitovaná jesenná kolekcia TRIOLA s exkluzívnou čipkou je v ametystovej a čiernej farbe.

S nadchádzajúcou jeseňou prichádza aj zmena v šatníku. Ako sa dni skracujú a noci predlžujú, intuitívne siahame po sýtejších a tmavších farbách. Odzrkadľuje sa to aj vo výbere spodnej bielizne, kde svieže pastelové tóny ustupujú elegancii.

Túto našu „zmenu nálad“ dobre pozná aj Triola, ktorá už vyše sto rokov oblieka ženské vnady všetkých veľkostí a preto jej právom patrí označenie odborníčky v tejto oblasti. Podprsenky vystužené, nevystužené, s kosticami aj bez nich, zmenšovacie či push-upky, športové, pooperačné aj pre dojčiace mamičky s košíčkami veľkosti A až M uspokoja aj tie najnáročnejšie dámy. Rovnako tak nohavičky, či už nosíte radšej tangá, brazílky, klasiku, s pásom vyšším alebo nižším, športové či formujúce.

triola_1_220922

Ramienka podprseniek z limitovanej kolekcie sa dajú jednoducho prispôsobiť.

Jesenná limitka je tónovaná do čiernej a nevšednej ametystovej farby. Čierna je klasika, ktorá by nemala chýbať v šatníku žiadnej ženy. Ametystová, temne fialová farba symbolizuje rozhodnosť, originalitu, tajomstvo, vzbudzuje pocit pompéznosti a pôsobí veľmi luxusne a elegantne. Absolútne výnimočnou robí túto kolekciu čipka. „Pri výbere čipky sa rozhodujeme podľa ornamentu, hustoty a štruktúry vzoru, pričom práve vzor je rozhodujúci,“ približuje výber čipky špecialistka na čipky a výšivky Kristína Púčaťová z Trioly.

triola_2_18822

Kristína Púčaťová vyberá čipky a výšivky pre bielizeň Triola.

Pre našu limitovanú jesennú kolekciu sme vybrali moderný lesklý geometrický vzor, ktorý vytvára efekt tieňovania, pričom smerom od výstrihu alebo pri nohavičkách smerom k pásu plochá čipka redne. V Európe takúto exkluzívnu čipku nenájdete, dovážame ju od uznávaných výrobcov z USA a farbíme v Rakúsku. Výhodou tohto moderného poňatia čipky je najmä jej neviditeľnosť pod oblečením,“ hovorí expertka.

triola_3_220922

Model Violka

Ametystová podprsenka Violka v obľúbenom zvodnom a pritom pohodlnom strihu Perfect-Fit je tenko vystužená s flexi kosticami. Košíčky s úpravou Ultrafine sú vzdušné, pohodlné a odolné. Nohavičky, ladiace s podprsenkou, sú v Triole samozrejmosťou a nie je tomu inak ani pri tejto kolekcii.

triola_4_220922

Model Maceška

Čierny model Maceška s tenko vystuženou poprsenkou s nízkym stredom má bezšvové košíčky z komfortnej peny, ktoré sa vplyvom telesného tepla úplne prispôsobia vašim krivkám. Príjemné ramienka a všité kostice sú zárukou dokonalého komfortu pri nosení a ladiace nohavičky klasického strihu vynikajú pohodlnosťou. Efekt, vytvorený sivým košíčkom a lesklou čiernou čipkou očarí nielen vás!

Foto: Triola

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.