Letné šaty ešte nemusíte odkladať. Stačí ďalšia vrstva

Aj keď teplým dňom ešte nie je koniec, počasie nám čoraz viac dáva najavo, že leto onedlho končí. Extra veľké horúčavy už čakať nemôžeme a naopak, mali by sme sa pripraviť na viac sychravejších dní.

shutterstock_fashion22

Ráno chladno, poobede teplo? Riešením je vrstvenie

To však neznamená, že vaše obľúbené letné kúsky oblečenia z internetového obchodu Locca musia skončiť v skrini a vyčkávať tam až do budúceho leta. Veď napríklad aj letné šaty môžete ešte ponosiť, stačí vedieť, s čím ich kombinovať. A práve to vám teraz prezradíme.

Najväčším problémom pri vytváraní outfitov v neskorších fázach leta je, že aj keď cez deň slnko ešte poriadne hreje, rána už niekedy bývajú naozaj chladné. Tým pádom sa musíte obliecť tak, aby vám ráno nebola zima a zároveň, aby ste sa poobede nepotila. Základom je preto vrstvenie oblečenia.

Svetre, ale aj bundy, či kabáty sa skvelo hodia aj k letným šatám 

A keďže sme hovorili, že letné oblečenie ešte nemusíte odkladať, spodnú vrstvu môžu tvoriť aj vaše obľúbené pohodlné letné šaty. Ako sa však ráno netriasť od zimy? Úplne jednoducho, oblečte si na šaty sveter.

Ak sa vám takáto kombinácia nepozdáva, tak vedzte, že k šatám sa hodí sveter akéhokoľvek strihu. Či už zvolíte obtiahnutejší, alebo voľnejší sveter, riaďte sa hlavne typom svojej postavy, aby na vás takáto kombinácia skutočne vynikla. Napríklad pre nižšie dámy bude skvelou voľbou kratší svetrík, ktorý opticky posunie pás vyššie a predĺži spodnú časť tela. Alebo ak chcete zvýrazniť ženské krivky, môžete siahnuť po dlhšom svetri do polovice stehien, ktorý v páse previažete tenkým opaskom.

V prípade, že nie ste príliš „svetrový typ“, alternatív máte viac než dosť. Môžete si k šatám obliecť koženú, či rifľovú bundu, ktoré patria medzi nestarnúce nadčasové kúsky a vyzerajú dobre prakticky so všetkým. Prípadne môžete siahnuť po ľahších kabátoch ľubovoľného strihu podľa vašich preferencií. Rovný alebo áčkový strih, či kabát s opaskom? Je to len na vás.

Zdroj obrázka: Autor: Maria Markevich / Shutterstock.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.