Najlepšie topánky na leto. Viete, čo nosiť?

Leto je obdobím farieb a neobmedzených možností. A to platí aj o topánkach. Slnečné dni sú ako stvorené na to, aby ste zo svojej skrinky vytiahli tie najzaujímavejšie kúsky. Stavíte na opätky, balerínky alebo tenisky?

shutterstock_shoes_22

Zamerajte sa na farby

Leto je ideálnym obdobím, keď do svojich outfitov môžete zakomponovať kúsky najrôznejších farieb. Že nie ste priveľmi farebný typ? Topánky sú skvelé na oživenie outfitu. A aj vtedy, keď preferujete čiernu, dodajú celému outfitu šmrnc napríklad bláznivo farebné lodičky. V lete sa nebojte výrazných farieb a vzorov – stavte na sýtu ružovú, azúrovo modrú alebo neónovo zelenú.

Dreváky vracajú úder

Možno si spomínate na roky, keď móde dominovali dreváky. Dnes sa tento trend vracia. Napriek tomu, že ide o „love or hate“ záležitosť, nesmieme drevákom uprieť ich pohodlnosť. Poobhliadnite sa po kožených drevákoch s otvorenou špičkou. Uvidíte, že budú hrať prím napríklad s úzkymi nohavicami alebo so sukňou.

Pohodlie v teniskách

Tenisky sú na leto super voľba, keď máte v pláne veľa chodenia. Prednosť však dajte priedušným či látkovým, v ktorých vám nebude tak teplo. Okrem pohodlia sú tenisky aj štýlovou záležitosťou. Kombinovať sa totiž dajú so všetkým – či už si zoberiete šaty, rifle alebo voľné nohavice.

Šľapky každého druhu

Nie ste práve fanúšikom tenisiek, ale chcete byť v pohodlí aj pri celodennom výlete? Šľapky sú stávkou na istotu. Športové, elegantné, do mesta, do práce – šľapky sú vhodné na každú príležitosť. Gumové šľapky športového typu si obujte na pláž, na celodenné chodenie po meste dajte prednosť pohodlným korkáčom a do práce alebo na vychádzku s kamoškami siahnite po sofistikovaných elegantných šľapkách s jemnými detailmi.

Platformy pre trochu výšky

Lodičky na tenkom opätku nie sú pre každú. Situáciu však zachránia topánky na platforme, ktoré vám dodajú pár centimetrov navyše a budete sa cítiť pohodlne. Prírodný materiál a pestré farby sú tou pravou kombináciou k letným šatám aj k rifliam.

 

Zdroj obrázku: Pixel-Shot / Shutterstock.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.